Tóth Andi családalapításon gondolkozik
2018-09-20  /  Szerző:   /   Szerelem Le sem tagadhatják, milyen boldogok együtt: Tóth Andi és Szabó Ádám őszintén meséltek arról, milyen terveik vannak a jövőre nézve. Bár dúl a szerelem köztük, de semmit sem szeretnének elkapkodni.Noha egy ideig nagy titokban tartották, hogy egy párt alkotnak, ma már egyáltalán nem rejtegetik a szerelmüket. Tóth Andi és Szabó Ádám a Story magazinnak meséltek a kapcsolatukról, elárulva: az esküvő és a gyerekvállalás sokszor kerül szóba köztük.

– Andi folyton azzal viccelődik, hogy nem is kell neki kisbaba, elvégre már otthon van egy, célozva rám. Azt is gyakran mondja, túl sok időt töltök videójátékokkal. Ebben igaza van, bár biztosra veszem, hamar megváltoztatna az apaság. Örömmel vállalnék már felelősséget egy kisgyerekért, és mivel tudom, hogy számomra Andi az igazi, nem kérdés: azt szeretném, ha ő lenne a gyerekeim anyja. A kora miatt azonban várunk egy-két évet a babázással – mondta a Story magazinnak Szabó Ádám, aki az énekesnővel nemcsak a családalapításon, de az összeköltözésen is gondolkodik.Az X-faktor ötödik szériájának győztese elárulta: sosem rajongott még érte ennyire senki.

– Imádom, hogy figyel rám, hogy aggódik értem, és azt is rendszeresen kimondja, hogy mennyire szeret engem. [...] Élvezem, hogy végre olyan férfi van mellettem, aki ki meri és ki tudja mutatni az érzéseit. És nem csak szavakkal – ismerte el a magazinnak Tóth Andi. Kapcsolatuknak mindenki örül a családjaikban és baráti körükben is.Forrás: Blikk