Top 15 nő, akiknek egy férfi sem tud ellenállni - 1. rész
2019-05-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Gondolkoztál már azon, hogy egyes nők miért találnak mindig gyorsan párt? Nem, nem a szerencsén vagy a jó időzítésen múlik. Ha úgy véled, hogy ők biztosan nagyon jól flörtölnek, és aztán millió pasi közül válogathatnak, akkor megint csak tévedsz. Nem mindig vonzó, ha valaki flörtöl, és nem minden férfi szereti a flörtöt.

Ehelyett ezek a nők szinte anélkül vonzzák a másik nem figyelmét, hogy igazán tennének érte. Az igazság az, hogy van néhány olyan típus, akiknek a pasik nem tudnak ellenállni. Te vajon közülük való vagy? Cikkünkből kiderül. Íme, az a 15 nőtípus, akik biztosan felkeltik az erősebbik nem figyelmét:

Top 15. A nő smink nélkül

Nem véletlenül hódít napjaink láthatatlan, natúr sminktrendje. Egyre több férfi szeretné, ha párja nem viselne festéket, mert a valódi arcát sokkal szebbnek találja. Ha számodra elképzelhetetlennek tűnik, hogy tökéletes smink nélkül kilépj reggel az utcára, akkor vagy kezdd el magad hozzászoktatni a gondolathoz, és a tükörben gyakorolni a valódi mosolyodat, vagy keress egy másik nőtípust, ahol jobb esélyekkel indulsz. Ha az előbbit választod, akkor számolj azzal is, hogy mennyi pénzt és időt spórolhatsz meg a smink elhagyásával. Tiszta nyereség!

Top 14. A sportos nő / a gamer

Ahhoz, hogy növeld az esélyeidet a férfiaknál, elég, ha a smink nélküli kinézeted sportosra változtatod. És persze az sem árt, ha tényleg gyakorolsz egy vagy több sporttevékenységet. Ha eddig esetleg nem találtad meg a Neked való mozgásfajtát, akkor itt az ideje, hogy felfedezz valami újat. Szerencsére nemcsak a sportot, de a társas-, és különösen a videojátékokat szerető hölgyek szintén sikerre számíthatnak. Miért? Mert a pasik már számtalan szuper nőies lánnyal találkoztak, ezért azonnal felkelti a figyelmüket, ha valaki kicsit eltér az átlagtól.

Top 13. A titokzatos nő

Ha egy nő bebújik a titokzatosság álcája mögé, az hihetetlen módon tudja vonzani a férfiakat. Ettől a maszktól a nő érdekesebbé válik, akit egy férfinak mindenképpen meg kell hódítani, hogy megfejthesse a titkait. Természetesen ez a szerep nem könnyű feladat egy nőnek. De biztosan Te is ismersz olyan embert, akit csak nagyon nehezen tudtál kiismerni, és a közelébe férkőzni, tanuld el tőle, hogyan csinálja.

Top 12. A megértő nő

Ugyan ki tud ellenállni egy olyan embernek, aki a legmegértőbb a világon. Akinek mindig ott van a válla, amin elsírhatod a bánatod. Nem könnyű ilyen embert találni, pedig a férfiaknak is szükségük van rá. Ezért jó, ha tudatosan fejleszted ezt a készségedet, megtanulod, hogyan lehetsz minden helyzetben jó hallgatóság. Ez persze kicsit nagyobb erőfeszítést igényel, mint letörölni egy sminket, de megéri.

Top 11. A laza nő

Senki nem szeretne egy olyan párt, aki mindenben kontrollálni akarja, és korlátok közé szorítani. De ki tud ellenállni egy laza, engedékeny nőnek? Senki. Te sem akarsz egy olyan partnert, aki mindig mindenben átveszi az irányítást, a férfiak pedig különösen nehezen viselik a basáskodást.

Top 10. A nő, aki igényes a frizurájára

Bármit is gondolj, a haj nagyon fontos. Lehet, hogy bután hangzik, de megéri reggelente, hogy időt szánj a frizurád tökéletes elrendezésére. Nemcsak a férfiak szeme akad meg egy gyönyörű hajkoronán, de a Te hangulatod is megváltozik, ha végre egyszer elégedetten indulsz el otthonról.

Top 9. Az okos nő

Sokakban él az előítélet, hogy az okos nők önteltek, és elviselhetetlenek, így a férfiak is félnek tőlük. Valójában egy intelligens nő mindig tudja, hogy mikor beszéljen, és mikor van szükség inkább hallgatásra. Ismeri az értékeit, nincsenek kisebbségi komplexusai, jól érzi magát a bőrében. Ilyen nőként csak arra kell odafigyelned, hogy hagyd a másikat is érvényesülni a kapcsolatotokban, vagy akár már az első randevútokon is.

Ha kíváncsi vagy, hogy ismerkedéskor mire kell még figyelned, olvasd el korábbi írásunkat is: 7 ok, amiért nehezen találják meg az okos nők a szerelmet.

Top 8. A jól öltözött nő

Klassz dolog, ha szereted és követed a divatot, és kifinomult az ízlésed az öltözködés terén. Az ilyen típusú hölgyeket a férfiak is kedvelik. Az oka egyszerű: ha túlságosan sokat takarnak el a ruháid, vagy épp ellenkezőleg, túl sokat mutatnak, az mindig visszatetsző. A férfiak értékelik, ha egy nő mindig alkalomhoz illően, és csinosan van felöltözve, akivel jó érzés együtt mutatkozni.

És hogy ki a Top 7? Cikkünk folytatásából hamarosan kiderül…

par