Tolvai Reni még nem áll készen az anyaságra
2018-11-16  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Tolvai Reni és Kállay-Saunders András még a Megasztárban szerettek egymásba, ám nem szeretnék, ha a szerelmük miatt ismernék őket az emberek. Sokáig még azt is titkolták, hogy egy párt alkotnak.Most ismét egy show-ban szerepelnek, a Sztárban sztár műsorában állnak színpadra egymás ellenfeleként, a rajongók viszont örülnek, hogy végre együtt láthatják a párt.

„Nem a szerelmünkkel akartunk kitűnni, hanem a tehetségünkkel, a zenénkkel, ami főleg a Megasztárt követően fontos a számunkra. Kellett ez a sok év, hogy külön-külön is bizonyítsunk, azaz ne mossanak minket össze” – mondta el Reni a hot!-nak.Szerinte attól, hogy nem teszik közszemlére a kapcsolatukat, teljesen jól vannak, náluk is tervben van családalapítás, a gyerek, bár nem szeretnének elsietni semmit.

„Nem tudnám elképzelni magam feleségként, anyaként. Miközben a közösségi oldalakon nap mint nap szembesülök azzal, hogy a régi barátnőimnek már családjuk van. De emiatt nem marcangolom magam, hiszen én választottam másfajta életet. Csalódott lennék, ha úgy vállalnánk gyereket, hogy még nem teljesedtem ki, mint nő, mint ember, mint előadó” – mondta az énekesnő.Forrás: Blikk