Tökéletes randiszettek Valentin-napra
2020-02-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Rúzs

Itt van a szerelmesek ünnepe, amelyre mi nők igenis szeretünk felkészülni. Teendőink listáján az egyik legfontosabb pont, hogy kitaláljuk, mit viseljünk a Valentin-napi randevún. Hogy megkönnyítsük a választást, négy olyan outfit következik, amelyekkel a legmenőbb divatbloggerek már sikert arattak, és amelyek remek inspirációként szolgálhatnak.


Tüzes piros

Semmi sem utal jobban a Valentin-napra, mint a piros szín. Hordhatjuk ezt a szerelmes árnyalatot akár tetőtől talpig is, de a kívánt hatást akár egy-egy piros darab viselésével is elérhetjük. A romantikus hangulat tovább fokozható, ha olyan bájos kiegészítőket választunk, mint a beret, vagy olyan printekkel játszunk, mint a virágminta. A piros különböző árnyalatai is jól mutatnak együtt, így jöhetnek a pipacspirosak, a tűzpirosak és a korallpirosak is.


Borvörös mámor

Ha a piros tüzessé, akkor a bordó szenvedélyessé teheti a Valentin-napi outfitünket. Anyaghasználatban érdemes fontolóra venni a bársonyt, amely ebben a szezonban amúgy is nagyon trendi, ráadásul rendkívül elegáns matéria. Ezzel a színnel egyébként nagyon könnyű dolgunk van: feketével tökéletesen mutat, és még a sminkünkben is használhatjuk. Válasszunk borvörös rúzst vagy szemhéjpúdert, de akár még körmeink is pompázhatnak ebben az árnyalatban. Ha szettünk monokróm, azaz csak bordó holmikat viselünk, akkor a kiegészítőkkel bánjunk csínján.


Pasztellálom

Ki ne kerülne romantikus hangulatba egy fodros, virágos miniruhától, amelyet csupa pasztellszínű darab tesz teljessé? Bár a téli hónapokban hajlamosak vagyunk elfelejteni ezeket a gyönyörű, világos árnyalatokat, ez a szett is azt bizonyítja, hogy rosszul tesszük! A púder, az ekrü és a mogyoróbarna különböző árnyalatai remekül működnek együtt – főleg, ha hasított bőr, műszőrme vagy kötött darabokat is viselünk.


A klasszikus fekete

A fekete mindig jó választás, nincs ez másképp Valentin-napon sem. Ha emellett az örök klasszikus mellett döntünk, akkor azonban érdemes bevetni néhány trükköt, hogy az összhatás alkalomhoz méltó legyen. A csipkés vagy áttetsző ruhák nemcsak divatosak, de irtó szexik is, az összhatás pedig még dögösebb lesz, ha magas sarkú helyett egy vagány csizmát húzunk hozzá. Hogy ne legyen túlságosan fekete az outfit, érdemes élénk színű rúzst használni.Forrás: Activebeauty