Tizedik házassági évfordulóját ünnepelte Ördög Nóra és Nánási Pál
2020-09-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Tizedik házassági évfordulóját ünnepelte pénteken Ördög Nóra (38) és Nánási Pál (47). A nagy napról a hivatalos Instagram oldalukon osztottak meg egy emléket.

A páros már 11 éve van együtt, boldogságuk pedig töretlen. A Nánási házaspárra éppen ezért öröm ránézni, hiszen Ördög Nóráék családja sokak számára szolgál példaként: teljes összhangban és boldogságban nevelik gyermekeiket, miközben már 11 éve alkotnak egy párt.

Nánási Pál egy korábban a Bestnek adott interjújában azt mondta, hogy neki az igazi múzsája a kedvese, lenyűgözőnek tartja mind kívülről, mind belülről. Nóri emellett lendületet ad a férjének, határozottságával, őszinteségével mindig példaként szolgál. A nagy idill mellett azonban a családapa azt is elárulta: természetesen náluk is előfordulnak nehezebb napok.

"Nem viszek minden nap virágot az öltözőjébe, de tudtára adom, hogy szép, és hogy azáltal tudok jobb ember lenni, hogy vele vagyok. A boldog életünk titka, hogy mindent megbeszélünk, mert tudjuk, hogy különben szétrázódunk. Az állandó kommunikáció és vonzalom tart minket egyensúlyban” – mesélte korábban Nánási.

A házaspár az őrségi nyugalomban, a főváros nyüzsgésétől távol ünnepelte 10. házassági évfordulóját.

„Tíz év plusz egy nap plusz a végtelen” – fogalmazott közösségi oldalán a TV2 bájos műsorvezetője egy vendéglő erdőre néző teraszán.

A mellékelt fénykép arról is árulkodik, hogy a botránymentesen élő és két gyereket nevelő házaspár között ma is irigylésre méltó az összhang.

– Na, de kit érdekelnek a számok?? – jegyezte meg Ördög Nóra, és természetesen ezúttal is záporoztak a jókívánságok.

Összeszámolni sem győztük, hányan kívántak nekik még nagyon sok boldogságban együtt töltött évet. Egyetlen negatív komment sem érkezett, de természetesen nem úszták meg a közismert poén évfordulós változatát: „Nánási elég jól bírja egy Ördög mellett!”

Forrás: Blikk