Tizedik évfordulójukat ünnepelték Laky Zsuzsiék
2020-09-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Laky Zsuzsi és férje, Dietz Gusztáv, a legbátrabb páros második szériájának győztesei a tizedik házassági évfordulójukat ünnepelték.

 
Kerek évfordulót ünnepel Laky Zsuzsi és férje, Dietz Gusztáv! Az egykori szépségkirálynő és az egykori harcművész - akik korábban a megnyerték a TV2 kalandrealityjét, A legbátrabb párost - napra pontosan tíz évvel ezelőtt kötötték össze életüket, melyet minden bizonnyal szépen meg is ünnepelnek. Az örömhírt, miszerint már egy évtizede élnek boldog házasságban, melynek gyümölcseként két gyönyörű kislányuk született, Laky Zsuzsi tudatta követőivel a közösségi oldalán. Sorai felérnek egy szép szerelmi vallomással.

„A legjobb dolog vagy az életemben! A gyerekeim apja, a szerelmem, a lelki támaszom, a váram! Ma 10 éve fogadtunk egymásnak örök hűséget, holtomiglan-holtodiglan.. én hiszek ebben, hiszek abban hogy ebben a romlott, külsőségekről szóló világtól mi mások tudunk lenni, és az egymás iránti tiszteletünkkel, szerelmünkkel példát mutatni, értéket adni a gyerekeinknek! Mert ahogy te szoktad mondani : »kevés dolog fontos különösen és csak nagyon kevés egyáltalán!« SZERETLEK!” – írta Laky Zsuzsi.

Forrás: Blikk