Titokzatos őrangyal mentette meg Korda György életét
2023-11-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Őrangyal vigyázott Korda Györgyre és Balázs Klárira a súlyos autóbalesetük során – tudta meg a házaspár sok évvel a történtek után.

– A Lukács fürdőben a gőzben ültem, amikor odajött hozzám egy hölgy, majd megkérdezte, tudok-e angolul. Mondtam neki, hogy igen, mire azt felelte, itt van egy úr, aki keres. A spiritiszta világszövetség elnöke volt, akivel beültünk a szállodában egy kávéra. Elmondta, hogy látja az aurákat, az enyémet is, majd elmesélte, hogy van egy hölgy, aki az én őrangyalom. Nagyon közeli rokon, nem a legközelebbi, de kis, alacsony, londoni hölgy. Na most, az édesapám egyik húga nevelt föl, aki egy 160 centi alatti hölgy volt, és úgy szeretett engem, hogy még felnőtt koromban is kezet csókolt nekem – mesélt a nem mindennapi találkozásról az énekes, aki az ominózus balesetére is kitért, amely után már sosem vállalkozott arra, hogy volán mögé üljön.

– Szegedről jöttem haza Klárikámmal, és egy mellékúton haladtam, amikor egy kamiont akartam előzni, de nem láttam tőle, hogy az út egy kicsit kanyarodik. Úgy százzal mentem, azt sem láttam, hogy a kamion előtt van még egy kamion, velem szemben pedig százzal jött egy teherautó. Elkaptam balra a kormányt, átrepültem egy másfél méteres árkon, majd egy kilométerkő mellett tíz centire becsapódtunk egy kukoricásba. Ezen az úton körülbelül száz méter volt, ahol nem volt fa. Megállt a teherautó, kiszállt belőle a sofőr, aki azt mondta, egy ilyen balesetben százból százan halnak meg. Azóta hiszek abban, hogy akkor csak egy őrangyal kaphatta így el a kezemet – mesélte Ágai Kis András Mutasd Magad! című vadonatúj YouTube-műsorának felvételén Korda György - a beszélgetés november 7-én, délutántól látható az interneten -, aki elárulta, hogy a spiritiszta azt is elmondta neki, hogy nem Magyarországon hal majd meg.

– Azóta félek repülőre ülni – viccelődött Korda.