Megsiratta Tóth Gabit Majka gyilkos poénja
2023-11-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Tóth Gabi úgy érezte, otromba tréfa céltáblája lett Sztárban sztár leszek!-ben, mivel Majka a show kedvéért bántó megjegyzésre ragadtatta magát. A két mester a műsor után négyszemközt rendezte a konfliktusát.

A két mester között Szologhjan Edgar kapcsán szabadultak el az indulatok: az Elvis Presley-t alakító örmény származású férfi produkciója után ugyanis Gabi megjegyezte, hogy múlt hét kedden három négyzetméteren nyolcan táncoltak együtt örmény zenére.

Majka azonnal lecsapta a magas labdát.

– Vigyázz, mert ha Gabival táncolsz, akkor rezeg a léc – jegyezte meg, arra utalva, hogy az énekesnő nyáron az egyik táncosáért, a Fricska együttes frontemberéért, Papp Máté Bencéért szakított a férjével, Krausz Gáborral.

Tóth Gabi ekkor még nevetve reagált.

– Lassan odáig jutunk, hogy leöntöm! – replikázott nevetve, ám a helyzet hamarosan kellemetlenebbé vált.

– Jövőre jöhetsz vissza extra produkciónak – mondta Edgarnak Majka, ami ugyancsak egyértelmű célzás volt, hiszen vasárnap este Gabi az új kedvesével adta elő az Átkozott nyár című dalát a stúdióban.

A megjegyzésen Edgar, Tilla és a mesterek is jót nevettek, ám az énekesnőnek ez már láthatóan sok volt. Az arca elkomorult, könnyek gyűltek a szemébe... Gabi ezután már nem is kommentálta a produkciót, csupán pontozta a versenyzőt.

A műsorban Majka végül bocsánatot kért a kolléganőjétől, ám a show további részében fagyosnak tűnt közöttük a viszony.

Lapunk másnap megkereste az érintetteket, s arra voltunk kíváncsiak, a kulisszák mögött sikerült-e tisztázniuk a kellemetlen helyzetet.

– Nem szeretnék nyilatkozni az ügyben. Annyit elmondhatok, hogy tegnap az adásban bocsánatot kértem Gabitól, megtörtént minden, aminek meg kellett történnie – zárta rövidre Majka, aki arra nem akart válaszolni, Tóth Gabi elfogadta-e a bocsánatkérést.

A Blikk elérte az énekesnőt is, aki elárulta, bár szerinte Majka most elvetette a sulykot, már nem haragszik rá, igaz, nem is fogadta jó szívvel a bocsánatkérést.

– Jó szívvel azért nehezen vettem volna, de persze, elfogadtam a bocsánatkérést, mert régóta ismerem és szeretem Majkát. Ő az az ember, akire mindig lehet számítani, és aki hajnali kettőkor is felveszi a barátainak a telefont, ha baj van. Imádom a humorát is, rengeteget poénkodunk akár szarkasztikusan is, sok minden belefér a viccelődésbe kettőnk között. Most azonban túl messzire ment, mert a show kedvéért túl sokat áldozott be egy poénért. Tisztelem benne, hogy bocsánatot tud kérni, amikor túl messzire megy, és ez most is így volt. Megbeszéltünk utána mindent, nincs bennem harag, a show pedig megy tovább – mondta Tóth Gabi.