Titokban megnősült Bereczki Zoltán
2021-11-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Bereczki Zoltán a Blikk + Győzőben nemcsak arról beszélt, hogyan ismerkedtek meg Bata Évával, illetve, hogy miként telnek a kisbabás mindennapjaik, de azt is elárulta, hogy már össze is házasodtak.Bereczki Zoltán ritkán beszél a magánéletéről, sőt, még közös fotón is ritkán szerepelnek Bata Évával, ám Szabó Győzővel most kivételt tett, amikor elárulta: három hónapos kislányának édesanyjával már férj és feleségként élnek.

– Most azt hiszed, hogy ez olyan nagy titok, de én mindenhol azt mondom, a feleségem, ám soha senkinek nem esett le – magyarázta Bereczki a Blikk + Győzőben, ahol azt is elmesélte, mivel ő már volt korábban házas, elsősorban a párja szorgalmazta, hogy hivatalosan is összekössék az életüket. – Tudom, hogy neki mennyire fontos volt, s mivel nagyon tiszteletben tartjuk egymás igényeit, ezért nekem ez egyáltalán nem volt kérdés – mesélte Bereczki.

A színész azt is elárulta, valójában három momentum vezetett odáig, hogy közel kerültek egymáshoz Bata Évával.

– Egy olvasópróbán leültünk egymással szemben, de megmondom őszintén, hogy meg se kellett szólalnia. Bejött, bemutatkoztunk, és ahogy kezet fogtunk, a gerincemen végigment egy soha nem érzett bizsergés. Aztán elkezdtük az olvasópróbát, majd egy rossz poén jutott eszembe valamelyik párbeszéd kapcsán. De úgy voltam vele, a kis zenés múltammal végre van egy prózai csapat, ezért lenyeltem. Ő pedig bemondta ugyanazt. Ez már kettő null volt. A harmadik pedig az volt, amikor a próbák előtti fotózáson azt vettem észre, hogy nem csak én keresem őt. Ez egy pénteki délelőttön volt, és már nem tudom, ki kezdte az egymásra írást, de vasárnap este tízkor azt mondtam, nekem holnap reggel fel kell kelnem, így most abba kell hagynunk. Vasárnap este döbbentem rá, hogy én három napja vinnyogva-röhögve, mélyre menve mindenről tudok vele beszélni, mintha itt lenne velem. Aztán azt mondtam neki, én holnap délután ráérek, menjünk el kajálni, mert kíváncsi voltam, ez a rezgés élőben is műkö­dik-e. És működött.Bereczki azt is elmondta, hogy nemcsak neki, de feleségének is fel kellett dolgoznia, hogy két teljesen különböző színészi területről érkeztek, és tartottak attól, hogy a környezetük hogyan reagál majd erre. A színész ugyanis épp akkor próbált kitörni az operettes-musicales szerepkörből, és komolyabb szerepeket vállalni.

– Pont a napokban beszélgettünk erről, és ő is mondta, hogy ezt neki is fel kellett dolgoznia: hogy jön össze ez a musicales gyerek és ő, a Katona József prózása. Jöttek a barátok, akik neki fontosak, bemutatta őket, és mindenki letapogatott a kis csápjaival – mesélt kapcsolatuk kezdetéről Bereczki.

A színész arról is beszélt, hogy most máshogy éli meg az apaságot, mint amikor 14 éves kislánya, Zorka született.

– Zorka most lesz 14, és én ezt nagyon máshogy élem meg most, mint akkor. Sokkal jobban tudok figyelni, sokkal jobban felfogom, sokkal inkább afelé megy az értékrendem, hogy én már tudok apa lenni, lehetek apa felelősséggel – tette hozzá Bereczki.

Forrás: Blikk