Titokban házasodott össze az Ázsia Expressz 2 nyertes párosa
2020-02-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

November óta lehetett tudni, hogy idén februárra tervezi esküvőjét az Ázsia Expressz 2 győztes párosa, és most kiderült, Horváth Gréta (29) és Meggyes Dávid már túl is vannak a ceremónián, és 25 fős násznépüket a kedvenc olasz vendéglőjükbe hívták.– Anyukám állította össze a csokromat – árulta el a Story magazin riportjában az Éjjel-nappal Budapest című realityből is ismert Gréta, aki párducmintás cipőt vett a csipkés menyasszonyi ruhához, mert Dávid régóta froclizta, hogy a cipők terén nem túl kifinomult az ízlése. A vőlegény mellényét pedig azok az újságcikkek díszítették, amelyek főleg az Ázsia Expressz idején készültek róluk, mintegy emlékeztetve őket arra, hogy Dávid ott kérte meg szerelme kezét.

 

Vendégeik között ott volt Nádai Anikó (31), Janicsák Veca (30), Kulcsár Edina (29) és párja Csuti, s természetesen a Gréta első házasságából való kisfia, Filip (5) is jelen volt. Nádai Anikó meglepetésről is gondoskodott azzal, hogy cigányzenészeket szerződtetett, akik mindenkit megtáncoltattak. Dávid ekkor már Gréta párducmintás, szőrös cipőjéből itta a pálinkát.

– Az életünkben semmi sem fog változni, nekem csupán azért volt lényeges a szertartás, mert vártam, hogy végre hivatalosan is a feleségemnek szólíthassam Grétit – tette hozzá Dávid. Az újdonsült házasok egy társkereső oldalon találtak egymásra 2017-ben, Gréta válása után. Gyereket egyelőre nem terveznek, de később szeretnének.


Forrás: Blikk