Fördős Zé elárulta, mikor szeretne gyermeket
2020-02-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Fördős Zé úgy érzi, saját ritmusa nem egyezik a társadalom által elvárttal, de ezzel teljesen elégedett.

 

A híresség az elmúlt két hónapját utazással töltötte, ezzel kapcsolatban merült fel, mennyire nem tartja a társadalom által elvárt magatartásformákat, amit egyáltalán nem bán. Most a Story-nak mesélt az élményeiről.

„Soha nem voltam olyan ember, aki tettek nélkül, álmodozva tervezgeti a jövőt. Különösen azok után nem, hogy jó pár évvel ez előtt szinte egyik napról a másikra ment tönkre a családi vállalkozásunk” – mondta a lapnak.


Mivel a mindennapjai már nem az életben maradásról szólnak, úgy érzi, megengedheti, hogy a pénz helyett az idejével spóroljon. Inkább dolgozik egy nap 12-14 órát, hogy csütörtök estétől hétfő reggelig magával foglalkozhasson. 17 évvel fiatalabb szerelmével kapcsolatban annyit mondott, ha már egy elvált, két tinédzsert nevelő apuka lenne, sokkal kevésbé néznék az emberek ferde szemmel kapcsolatát. De úgy érzi, neki még szüksége van pár évre ahhoz, hogy a gyerekvállaláson gondolkozzon és fiatal párja számára is pont megfelelő lehet ez az időtávlat, ugyanis fontos számára, hogy Sári is éljen, mielőtt belevág az anyaságba.

Zé számára az év végi hosszabb nyaralás az, amire úgy is szüksége van, hogy közben tudja, így elesik egy csomó munkától. Úgy érzi, miután sosem volt anyagias, valamint a luxuscikkek sem érdekelték, az idő sokkal értékesebbé vált számára a pénznél.

Forrás: Blikk