Titokban férjhez ment a gyönyörű magyar énekesnő
2020-12-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Titokban férjhez ment Szőcs Renáta (26)! Noha a járványhelyzet alaposan átírta a Star Academy korábbi győztesének esküvővel kapcsolatos terveit, szerelmével, Márkkal úgy döntöttek, nem várnak tovább arra, hogy a koronavírus-járvány okozta szigorításokon enyhítsenek, így múlt héten megtartották polgári esküvőjüket, mely emlékezetesre sikeredett, hiszen elkéstek.

 

"Túlizgulós típus vagyok, így valamiről az ilyen nagy pillanatok előtt mindig megfeledkezem, a Star Academy válogatója előtt is hasonló történt. Az utolsó pillanatban derült ki, hogy otthon felejtettem a személyimet, a vőlegényem ment vissza érte a lakásba. Közben kiderült, hogy a kulcs meg nálam maradt, ezért emiatt is csúsztunk. Úgy tíz percet késtünk, de szerencsére az anyakönyvvezető nagyon türelmes volt. Azzal viccelődött, most derül ki, hogy igazán akar-e engem a vőlegényem" – árulta el a Blikknek Reni, aki aztán otthonában három napon át ünnepelt szerelmével és néhány baráttal.

 

Az énekesnő nagyon szerette volna, ha a két tanún és az anyakönyvvezetőn kívül a családtagjaik is jelen lehetnek, de reméli, az egyházi esküvő, melyet két éven belül tartanának, majd kárpótolja őket.

"Hiányoztak a szülők, de megpróbáltuk a pozitív oldalát nézni a dolognak. Jó érzés volt, hogy ezt ketten élhettük meg" – tette hozzá Reni, aki élete legboldogabb időszakát éli. Bár többen azt hitték, babát vár, amiért most, két évvel a lánykérés után váratlanul egybekeltek, az énekesnő nem állapotos, de párjával várják azt a pillanatot, amikor családot alapíthatnak.

Forrás: Blikk