Harsányi Levente nyitott egy új kapcsolatra
2020-12-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Harsányi Levente (50) újra nyitott egy kapcsolatra! A Petőfi Rádió népszerű műsorvezetője immár 3 éve külön él gyermekei édesanyjától és nemrég kétéves kapcsolata is véget ért, mostanra azonban újra nyitott a szerelemre, és bár egedül is jól érzi magát, ha megtalálja az igazit, az esküvőtől sem zárkózik már el.

 

„Vin-vin pozícióban vagyok, egyedül is jól érzem magam, de ha jön valaki, aki osztozik a magányomban, az is egy jó helyzet. Nem keresem kétségbeesetten az igazit, mert most nagyon jól érzem magam a bőrömben, de nyitott vagyok, sőt, 50 éves fejjel már úgy gondolom, ha megtalálom az igazit, megnősülök, persze, csak ha a feleség fizeti” – tette hozzá nevetve.

„Egy a fontos, az őszinteség: én az mondom, amit gondolok és azt teszem, amit szeretnék, nem kötök már felesleges kompromisszumokat” – vallja Harsányi, aki azonban nem hisz a társkeresőkben. „Százból egy párnak jön be a társkeresőzés, én abban hiszek, hogy ha jönnie kell valakinek az életembe, akkor találkozni is fogok vele. Szerintem a hölgyeknek manapság hiányzik az udvarlás és a romantika, én pedig szeretem, ha szerethetek. Lehet, hogy ezzel kicsit sérülékennyé válok, de nem tudok másmilyen lenni és az az igazság, hogy nem is akarok” – mondta a műsorvezető, aki közös Szentestére készül volt párjával, és két gyerekükkel, a 6 éves Lillával és a 12 éves Nándival. A pár ugyan már 3 éve nincs együtt, ám a kapcsolatuk azóta is jó maradt, a legfontosabb pedig mindkettőjüknek a gyerekek boldogsága.

„Az idei Szentestén együtt leszünk, ez mindannyiunknak nagyon fontos” – mesélte a Blikknek a rádiós, akinek idén ért véget egy kétéves kapcsolata.

Forrás: Blikk