Titkos jelekkel üzenhetett egymásnak Meggyes Dávid és Stana Alexandra
2022-01-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Érdekes dologra hívta fel a figyelmet a Blikk egy olvasóriportere: titkos szimbólumokkal üzenhetett egymásnak például az ünnepek alatt Meggyes Dávid és új szerelme, Stana Alexandra.Miközben a pénzügyi szakember még a feleségével, Horváth Grétával töltötte az év legmeghittebb időszakát, valószínűleg már egészen más járhatottt a fejében, mégpedig Stana Alexandra, a Dancing with the Stars táncosnője. A Blikk olvasójának tűnt fel, hogy Meggyes Dávid karácsonykor, Stana Alexandra pedig az év végén megosztott posztjaiban olyan, korábban nem használt emojik, azaz piktogrammok, illetve érzelmeket kifejező kis jelek szerepeltek, amelyeket korábban egyikük sem használt – talán titkos becenevek voltak, vagy így hozták a másik tudtára, hogy gondolnak egymásra?

– Mindkettejüknél szerepel a hurrikán jel és egy fura, kacsacsőrt formázó kézjel. Így, utólag olvasva, a szövegek is teljesen más értelmet nyernek – árulta el a Blikk olvasóriportere, és valóban, az említett kiírások eléggé kétértelműek.

 

„Szóval szeretnék most, itt, mindenkinek és mindenki +1-nek is békés, áldott ünnepeket kívánni, teljen szeretetben, nyugalomban, családi körben vagy egyedül, munkában vagy pihenésben, Kevinnel vagy Kevin nélkül, hóban vagy hurrikánban, a lényeg, hogy ma mindenki igyekezzen megölelni az anyukáját, vagy bárkit, akit csak szeretne, bárkit, aki számára 10/10!” – írta december 24-én Meggyes Dávid, míg alig pár nappal később – szintén a hurrikán jelét használva – Stana Alexandra üzent.

„Biztos vagyok benne, hogy amit igazán szeretnék, azért küzdeni fogok” – írta akkor a táncosnő, aki egy nappal később már csak egy hurrikánt és egy szívet írt a képe alá.

 

A Blikk kereste az érintetteket, valamint a Meggyes által elhagyott feleséget, Horváth Grétát, de nem kívántak megszólalni, ám a Blikk által megkérdezett párterapeuta és mediátor szakember elárulta, a dolognak egészen különleges oka is lehetett.

– Az ilyen jellegű tartalmakkal elkezdődik tudattalanul a lebuktatás. Általános jelenség ilyen esetben, hogy nem véletlenül alakítják úgy az emberek a helyzeteket, hogy végül kiderüljön az igazság. Az ilyen lebuktató szintű emojizás annak a jele, hogy már megszületett a döntés, csak a szituációban szereplő ember vagy emberek még nem elég erősek ahhoz, hogy lépjenek – magyarázta a szakember, aki szerint az sem lenne annyira meglepő, hogy Meggyes Dávid épp abban az időszakban lépett ki a kapcsolatból, amikor a házasságában szóba került a közös baba vállalása. – Számomra érdekes, hogy két éve házasok, az esküvő előtt nagyjából ugyanannyit voltak együtt. Az ilyen, kétévenkénti váltások azt sejtetik, hogy ez a fél inkább szenvedélykapcsolatban él, mint kötődési kapcsolatban. Az utóbbi mélyebb szint, ott olyan határokat is kell húzni, amelyeket egy szenvedélykapcsolatban nem. A közös gyerek gondolata és konkrét terve talán már túl sok volt – mondta a szakember arról, mi lehetett az oka, hogy Dávid – a külső szemlélő számára váratlanul – felrúgta a korábbi életét.

Forrás: Blikk