Testbeszéd a szerelemben – 10 jel, amiből rájössz, hogy tetszel a férfinak
2017-08-02  /  Szerző:   /   Párkapcsolat A nőkhöz hasonlóan, a férfiak sem mondják el mindig az érzéseiket, ha megtetszik nekik valaki. Azonban a testbeszéd az ők esetükben is működik, és sokszor nagyon könnyű észrevenni ezeket az apró jeleket. Sokszor sokkal többet megtudhatsz egy férfiról abból, ahogyan viselkedik, mint abból, amit szavakkal kifejez. Így hát légy résen és figyelj azokra a jelekre, amelyek elárulják, hogy vonzódik-e hozzád. Íme a jelek:

1. Kitágulnak a pupillái

Ha nem vagytok egy túl sötét helyen, a pupillák kitágulása azt mutatja, hogy tetszel neki. A pupilla kitágulása akkor történik meg, amikor az agy olyan jelzéseket érzékel, hogy vonzódsz valakihez.

2. Felhúzza a szemöldökét

Ha valakinek tetszik az, amit lát, felhúzza a szemöldökét és jobban kinyitja a szemét. Ha azt látod, hogy a férfi ezt csinálja, az azt jelenti, hogy érdeklődik irántad és tetszik neki az, amit mondasz.

3. Sokat mosolyog

A férfiak nem szoktak nagyon gyakran mosolyogni, csak akkor, ha boldogok. Lehet, hogy egy randi alkalmával nem mosolyog túl sokat, de ha nagyon jól érzi magát veled, akkor valószínű nem fog attól félni, hogy túl sokat mutogassa a fogait. Egy nyilvánvaló jele annak, hogy tetszel neki az az, ha a teljes arcával mosolyog.

4. Elegánsan megnedvesíti az ajkait

Amikor vonzódunk valakihez, a száj több nyálat kezd el termelni, így lehetséges, hogy a férfi enyhén meg fogja nedvesíteni az ajkait, ha tetszel neki.

5. A teljes arcodat nézi, nem csak a szemed

Ha az együttlétetek 80%-ban hol az orrodat, hol a szemedet, hol a szádat nézi, nyilvánvaló az, hogy nagyon tetszel neki.

6. Mély levegőt vesz, amikor meglát

Amikor egy férfi mély levegőt vesz, tudat alatt megpróbál karcsúbbnak tűnni, és azzal, hogy mély levegőt vesz a mellkasa nagyobbnak, a dereka pedig kisebbnek fog tűnni.

7. Feléd közelít, amikor beszéltek

Ha egy zajos bárban vagytok, a közeledés nem éppen a vonzódás jele. Azonban, ha olyan helyen vagytok, ahol távolabbról is tudnátok kommunikálni, de a férfi mégis úgy dönt, hogy közelebb hajol hozzád, akkor ez is annak a jele, hogy tetszel neki.

8. Csípőre teszi a kezeit, a könyökeit pedig oldalt

Egy olyan férfi, aki vonzódik egy nőhöz, hajlamos több helyet elfoglalni, amikor az imádott nő közelében van. Ezáltal nagyobbnak próbálja magát mutatni a többi férfi előtt, és csípőre teszi a kezét, hogy jobban felkeltse a nő figyelmét.

9. Megérinti a füled mögött a hajadat vagy a térdedet

Ha egy férfi fizikai kontaktusba próbál kerülni veled, ez azért van, hogy letesztelje, miként reagálsz az érintéseire. Az érintéssel leteszteli a határaidat. Ha tényleg tetszel neki könnyen vissza fog húzódni miközben mosolyog, ami azt jelenti, hogy neki is időre van szüksége ahhoz, hogy közelebb kerüljön hozzád.

10. Széttett lábakkal ül

Amikor a férfi széttett lábakkal ül, megmutatja férfias testrészeit, melyek nagyon érzékenyek. Ez egy sebezhető pozíció, ami megmutatja, hogy szexuálisan és érzelmileg is vonzódik hozzád. Ha keresztbetett lábakkal ül, ez annak a jele, hogy nem vonzódik irántad.