Tápai Szabina vágya: élni a mának és a gyerekekkel lenni
2023-03-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Tápai Szabina háromgyermekes édesanyaként próbál helytállni a mindennapokban. Amellett, hogy gyermekeket nevel, a karrierjét építi, saját divatcége és marketingmunkái mellett nemrég új, civil munkát is vállalt egy cégnél.

A válófélben lévő egykori kézilabdázó annak idején a kereskedelmi tévécsatornák egyik legfoglalkoztatottabb híressége volt. Számtalan műsorban szerepelt, párban vagy szólóban engedte be otthonába a kamerákat, ám az utóbbi időben visszavonultan éli a mindennapjait. Ám most kivételt tett, és elvállalta a Viasat3 felkérését a Troll a konyhában című „kulináris krimiben”.

– Évek óta nem szerepeltem semmilyen műsorban. Úgy éreztem, eleget bohóckodtam már a tévében, és kicsit elegem is lett. Másrészt szinte minden nagyobb produkcióban megfordultam már. Először a Trollra is nemet mondtam, de aztán a készítők – akiknek nagy részét régről ismerem – meggyőztek. Az ígérték, szórakoztató lesz, és valóban az is volt. Utólag nagyon örülök, hogy elvállaltam – mesélte a sportoló, aki gyakorlott anyukaként rendszeresen főz, ám tartott attól, miként boldogul majd a különlegesebb fogásokkal.

Szabina az elmúlt évek után nyitottan áll a szerepléshez, ám azt kétszer is meggondolja milyen felkéréseket fogad el.

– Ha egy olyan műsor jön, ami tetszik, egyedi, illetve kihívás a számomra, arra szívesen mondok igent. A gyermekeim miatt csak olyan produkció jöhet szóba, amely azt is engedi, hogy velük is lehessek. Már nem mindenáron akarok tévézni, és szerencsére nem is vagyok hozzá kötve, más területeken építem a karrieremet: viszem a divatmárkámat, végzem a marketingmunkáimat és lett egy civil állásom is egy cégnél. Bár sok mindennel foglalkozom, ezek tökéletesen beilleszthetők a családi életembe – mesélte a családanya. Hozzátette, nem egyszerű az élet minden területén helytállnia.

– A gyerekek számomra az elsők, minden más utánuk következik. Arra viszont vannak apró trükkjeim, hogyan szánjak magamra is időt, és ne sokalljak be. Ahhoz, hogy boldogok legyenek a gyerekeim, boldog anyára van szükségük, én pedig igyekszem az lenni. Kéthetente elmegyek kozmetikushoz, ahol testileg és lelkileg is feltöltődöm, illetve a wellnesshoteleket is meglátogatjuk olykor a gyerekekkel, barátokkal – mondta Tápai.

– Nincsenek nagy terveim idénre, csak élni a mának és minél több időt tölteni nyugalomban a gyermekeimmel.