Szűcs Judith összeházasodik a párjával
2019-06-25  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Komoly döntést hozott Szűcs Judith és kedvese: 9 éven át tartó jegyesség után az énekesnő hamarosan feleségül megy 8 évvel fiatalabb párjához.

Szucs Judit

Szűcs Judith sosem gondolta volna, hogy közel a hatvanhoz talál rá a boldogság, noha már egy évtizede boldog 8 évvel fiatalabb, lett származású üzletember párja mellett. Az énekesnő kezét a férfi 9 évvel ezelőtt már megkérte, de csak idén házasodnak össze.

– Tíz éve vagyunk együtt, ebből kilenc éve a párom menyasszonya vagyok. Idén szeretnénk az esküvőt, de pontos időpont még nincs. Számomra nem fontos a papír, eddig is boldog voltam anélkül. A párom elképesztően intelligens férfi, rengeteget tanultam tőle. Lehet az ember örök menyasszony, de attól én még az asszonyának érzem magam. A fehér ruhára viszont nagyon vágyom, ebből a szempontból tradicionális vagyok. Visszafogott eseményt szeretnék, a korábbi híresztelésekkel ellentétben nem tervezek titkos esküvőt. Utána pedig egy jó utazásnak örülnék. Sokat jártunk együtt Thaiföldre, oda bármikor visszamennék vele – mondta a Borsnak Szűcs Judith, aki azt is elmesélte, hogyan ismerkedett meg párjával.

Szucs Judit

– Nem érdekel a kora, egész életemben egymást kerestük. Amikor megismerkedtünk, minden spontán jött. Egy televíziót akartam vásárolni, ő ott állt mellettem, tanácsot kértem tőle, de amikor egymásra néztünk, tudtam, ebből valami több lesz. Nehéz elmagyarázni ezt a pezsgést, de ez egy olyan kapcsolat, amiből nincs másik a világon. Sose gondoltam volna, hogy közel a hatvanhoz találom meg ezt a földöntúli és önzetlen boldogságot, úgyhogy az élő példája vagyok annak, hogy sosem késő – mondta az énekesnő, akinek a lánya, Fülöp Tímea is jól kijön a lett férfival.

Forrás: Blikk