Kiderült Kordáék házasságának titka
2019-06-25  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Negyven éve tart Balázs Klári és Korda György nagy kalandja, a közös életük, amelyet 39 éve tettek hivatalossá. A házaspár tagjai a mai napig pont ugyanolyan szerelmesek egymásba, mint az elején, éppen ezért ki nem hagynák az évfordulós ünneplést. Idén szerencséjük is van, mert a hét végére eső jeles napra nem kaptak felkérést, így lesz idejük kettesben koccintani a mögöttük álló négy évtizedre. Ám ahogy elárulták, ők nem csak ezeken a kiemelt napokon romantikáznak egymással.

Korda Gyorgy

– Az én Gyurim egy nagyon aranyos, jókedvű, mindig pozitív férfi, állandóan dicsér. A minap egy eseményre például tőlem nem megszokott módon egy púderrózsaszín koktélruhát vettem fel. Ahogy Gyuri meglátott a magas sarkúban, felkiáltott: „Klárika, milyen szép a lábad, miért nem hordasz többször ilyet?!” El is megyek és a nadrágkosztümök mellé veszek egy-két rövidebb ruhát – nevetett az énekesnő, aki a mai napig emlékszik az évtizedekkel korábbi esküvője minden pillanatára. – A Béke szálló nagytermében volt, 250 vendég előtt ünnepeltük a boldogságunkat, gyönyörű esküvő volt. Este tizenegykor pedig egy kisebb társasággal átmentünk a Fészek Klubba mulatni.

Korda Gyorgy

Balázs Klári tudja, idén sem marad el az ünneplés, Korda György pedig különleges ajándékkal készült.

– Mindenképpen elmegyünk kettesben egy romantikus vacsorára, de mivel vasárnap este fellépünk a Magyarország Szépe választáson, kap tőlem Klárika egy gyönyörű fekete-fehér estélyi ruhát, mert szeretném, ha tündökölne mellettem – árulta el Korda, aki az első pillanattól kezdve tudta, számára a felesége az igazi. – Negyven éve vagyunk együtt, 39 éve vettem el, de az az egy év is csak azért kellett, hogy teszteljem, hogy bírja a strapát. A viccet félretéve azonban elárulhatom, az első pillanattól kezdve tudtam, hogy ő nem csupán egy kaland lesz, hanem maga a nagy ő.

Forrás: Blikk