Szívszorító vallomást tett Dancs Annamari
2018-01-05  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Őszintén beszélt szakításáról a magára maradt édesanya, Dancs Annamari.

Kerényi Miklós Máté fél évvel ezelőtt költözött el otthonról, kisfiuk mindössze 4 hónapos volt. A színésznő most megtörte a hallgatást, és a Best Magazinnak interjút adott a szakításról és a karácsonyról is, amit családjával Erdélyben ünnepelt.

– Mindig is hittem a család erejében, ráadásul most többszörös szeretetet és gondoskodást kaptunk. A kicsi fiam ugyanazokat élhette meg, mint én gyermekkoromban: igazi erdélyi havas karácsonyt, rengeteg élménnyel – kezdte Annamari, akinek más elképzelése volt Ádámka első karácsonyát illetően, de hálás a családjának és a barátainak, hogy széppé varázsolták az ünnepeket.– Hét éve ismerjük egymást Mátéval, egyszer már szakítottunk, majd újra egymásra találtunk. Sokban különböztünk, de elfogadtuk egymást, és a legnagyobb békében és boldogsában éltünk. Az utolsó három évünk mesébe illő volt – emlékezett vissza a színésznő, aki bevallotta, hogy mindent megadott férjének.

– Aztán nyár elején sokként ért, amikor azt mondta, ő nem boldog, másképp szeretne élni, nem így képzeli el a családot. Amikor visszakérdeztem, mit ért azon, hogy másképp, nem kaptam választ. Hónapokon át küzdöttem a férjemért, a házasságunk megmentéséért, kerestem a hibákat, miben vagyok kevés neki, ostoroztam magam. Még október elején is könyörögtem, hogy költözzön haza – folytatta Annamari, akinek végül el kellett elfogadnia, hogy férje mást választott.

– Pokoli érzés volt, de a kisfiam erőt adott. Soha nem tudom meghálálni neki a mosolyát, a szeretetét. Ha zokogtam, rám kacagott, és tudtam, miatta nem omolhatok össze- a színésznő hozzá tette, hogy Máté egyáltalán nem hanyagolja el Ádámkát és édesanyja valamint anyósa is sokat segít neki.

Forrás: Blikk