Szinetár Dóra legalább egy évet babázna még
2017-11-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Szinetár Dóra (40) most édesanya-üzemmódban van, mivel imádja a gyermekével, Benjáminnal töltött perceket.– Természetesen egész nap a most 10 hetes kisfiammal vagyok, suliidőn kívül a kislányom, Zorka is csatlakozik hozzánk, és a család felnőtt tagjai is ha csak tudnak, velünk vannak, élvezzük a pici emberke társaságát. Mindig is a családom adta a legkomolyabb boldogságot az életemben – mondta a Blikknek a színésznő.

– Törekszem arra, hogy minél előbb teljesen visszatérjek Zorka napirendjébe. Eddig rengeteg közös programunk volt, hozom, viszem az iskolába, kerámiaszakkörre is jártunk, de ez a baba miatt most egy időre elmaradt. Persze Zorka nagyon türelmes, imádja az öccsét, de szüksége van rám, ezért igyekszem újra megoldani ezt is – mesélte Szinetár. A kicsi érkezése miatt nem sürgeti, hogy visszatérjen az Operettszínházba.– Nagyon jól érzem magam főállású anyukaként, egyéves koráig mindenképp szeretnék főként a fiammal lenni, és utána is minél több időt tölteni a családommal. A tervek szerint jövő ősszel megyek vissza az Operettszínházba havi egy-két előadásra, és még előtte tavasszal lesz az Újratervezés című albumommal néhány koncertem – mondta Szinetár, aki nagyon örül, hogy lemeze máris platina lett.

– Nagy dolog, hogy ennyien megvették, mert már egyáltalán nem divat CD-t venni. Amúgy kiadni sem. Épp ezért végtelen hálával tartozom a Magneoton kiadónak is, elsősorban Joós István producernek, aki azt mondta, számukra presztízskérdés ez a lemez, és mivel fontosnak tartja a pályán eltöltött 30 évemet, mindenképp vállalják a kiadást.

Forrás: Blikk