Szilágyi Áronék már készülnek az esküvőre
2016-12-11  /  Szerző:   /   Szerelem Közeleg a nagy nap, Szilágyi Áron (26) hamarosan megnősül.

A kétszeres olimpiai bajnok vívó és menyasszonya, Szántó Betti (25) nagyon készülnek a jövőre esedékes esküvőre, már megtalálták azt az ékszert is, amelyet a szertartáson húz majd jövendőbeli felesége ujjára.

Szilagyi Aron

– Régóta nézegetjük már a gyűrűket, a teljes hazai készletet végigböngésztük, de Betti egyikbe se szeretett bele igazán, ez pedig meghatározó pillanat. Boldogok vagyunk, hogy megtaláltuk az álomjegygyűrűt, ami elegáns, egyszerű és mégis lenyűgözően­ magával ragadó – mesélt a nehéz választás örömteli pillanatairól Szilágyi Áron.

Szilagyi Aron

– Jövőre lesz a nagy nap, így lassan elkezdődnek az előkészületek, szeretnénk egy nagyon emlékezetes esküvőt. Izgatottan készülünk életünk legszebb pillanatára.

A fiatalok a Fope Gio­ielli exkluzív olasz ékszermárka egyik legszebb darabját választották ki maguknak a Moni’s Jewelry kínálatából. Régóta készülnek már, hogy összekössék az életüket, s most már úgy érzik, megérett a kapcsolatuk arra, hogy együtt családot alapítsanak.

– Bettit 2007 óta ismerem. Mivel korábban ő is vívott, tulajdonképpen a sportágunkon keresztül melegedtünk össze az évek folyamán – nyilatkozta korábban lapunknak Szilágyi Áron, akinek párja a helyszínen szurkolt címvédésekor a riói ötkarikás játékokon.

– Már régóta egy társaságba jártunk, de igazából a londoni olimpia után találtunk egymásra. Azóta nagyon boldogok vagyunk. Amennyi időt csak tudunk, igyekszünk együtt tölteni. Ez nem mindig egyszerű, hiszen a kedvesem dolgozik, én pedig tanulok és edzésekre megyek. Mi is szeretünk moziba, társaságba, szórakozni járni esténként.

Szilagyi Aron

A családi nemesfémkészlet a kardvívó érmeit követően­ ezúttal egy ékszerrel gyarapodott, de ez legalább olyan fontos számukra. A kardvívó legfőbb támaszának tartja menyasszonyát, aki mindenben támogatja őt.

– Nincs könnyű helyzetben a szerelmem, hiszen élsportolóként rengeteg az elfoglaltságom, szinte mindennap. Edzéseken, sokszor külföldi versenyeken kell részt vennem, ez pedig a közösen eltöltött szabadidőt csökkenti. Mivel ő is vívó volt, tudja, mivel jár ez az életforma, és mindenben támogat – méltatta menyasszonyát Szilágyi.

Forrás: Blikk