Szilágyi Áron és felesége elköltözött Magyarországról
2022-05-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Szilágyi Áron a tokiói olimpián soha nem látott sikert ért el, amikor kard egyéniben harmadik alkalommal is győzni tudott. Háromszoros olimpiai bajnokunknak a megpróbáltatások után azonban egy kiadós pihenésre volt szüksége, amihez Londonba költözött feleségével együtt.

Az olimpiai bajnok kardvívó az RTL Reggeli című műsorának vendége volt, ahol elmesélte, hogy miért jutottak feleségével arra az elhatározásra, hogy székhelyüket egy időre Londonba teszik át.

"A tokiói olimpia után egy hosszú szünetre volt szükségem, igazából négy hónapig nem is nagyon edzettem, inkább könyveket olvastam és másféle dolgokkal kezdtem el foglalkozni"- mesélte a bajnok, majd elárulta azt is, hogy miért volt szüksége egy ilyen hosszú szünetre.

"A négyhónapos leállásra azért volt szükség, hogy megelőzzük azt, hogy teljesen kiégjek. hátra kellett lépnem és pihennem ahhoz hogy újra megtaláljam a lelkesédesemet a sportágam iránt" - mesélte Áron, aki ebben az időszakban költözött ki Londonba feleségével és bár azóta újra elkezdett versenyezni, továbbra is ingázik Budapest és London között.

"Nagyon érdekelt London mindig is, a feleségem pedig nemrégiben kapott egy álláslehetőséget kint ezért úgy döntöttünk, hogy kiköltözünk egy időre. Már újra versenyzek így jelenleg kétlaki életet élek, minden hónapban hazajövök egy vagy két hétre, de kint is edzek az angol válogatottal" - mesélte Áron, majd hozzátette, hogy sokkal nyugodtabb élete van Londonban:

Kint nyugodtabb az életem: nem ismernek fel a metrón, senkit nem érdekel, hogy ott vagyok.
Forrás: Blikk