Szigligeti Ivett összeomlott a Dudás Mikivel való szakítása után
2024-06-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Szigligeti Ivett nem tűri tovább a hazudozást és a kifogásokat, a közösségi oldalán bukott ki belőle minden, ami az elmúlt időszakban nyomasztotta.

Május végén tett közzé aggodalomra okot adó, fekete-fehér fotót Szigligeti Ivett a közösségi oldalán, melyen egymás kezét fogják Dudás Mikivel és az eljegyzési gyűrűje is jól látható. Mindössze ennyit fűzött a képhez:

Teljes szívem beletettem, neked mégsem volt egész

– írta ki magából, amely kapcsán arra lehet következtetni, hogy hiába próbálta meg helyre hozni a kapcsolatát a sztárpár, végül ismét a válás mellett döntöttek.

Miután hónapokig szóltak arról a hírek, hogy válságba került a sportoló és Ivett házassága, Miki idén év elején, hosszú idő után közös családi fotót osztott meg, illetve úgy fogalmazott, hogy a szétköltözésüket követően minden a helyére került: újra együtt vannak a kedvesével és szeretik egymást. Igen ám, de Ivett vészjósló posztja, valamint az, hogy eltűntek a közös képek, és már nem is követik egymást az Instagramon azt sugallja, ismét szétmehetett a páros. Ezt csak még jobban alátámasztja az is, hogy a korábban említett eljegyzési gyűrűt már nem hordja az édesanya. Legalábbis az elmúlt időszakban olyan tartalmakat töltött fel, melyeken nincs ékszer a kezén. Szintén fekete-fehér posztjában pedig kiöntötte az érzéseit:

– Igen, önző vagyok, mert vészesen fogy az időm.... Már nem szeretem a felszínes dolgokat. Nem akarok bájcsevegni a semmiről, nem akarok panaszt és pletykát hallgatni folyton. Nem akarom tudni, kinek van rossz napja az eső miatt vagy mert nem jobbról fúj a szél, hanem balról. Nem kell több ostoba közhely, hazug kifogás. Nem érdekel, hogy nem ér rá valaki velem lenni, mert nálam ezerszer fontosabb dolga akad. Nem akarom tudni, miért késett el, miért nem keresett hetek óta – vállalta nyíltan, mit gondol, majd hozzátette:

–Őszinte hangra vágyom, simogató szellőre és tiszta napsugarakra. Arra, hogy aki szeret, ne keressen kifogást, ne siessen el mellőlem. Érezni akarom, hogy számítok, hogy az életét képes az enyémhez szelídíteni. Szeretnék az adott pillanatban a legfontosabb lenni, amit nem sodor el egy gyors vihar. Önző vagyok, mert fogy az idő, és soha nem lesz már a tegnapból tegnap. Csak a ma van, és ha elér a holnap, nem akarom bánni, hogy elfelejtettem élni, mert mindig más kedvét kerestem… – omlott össze az anyuka.