Szerelem szövődött A mi kis falunk forgatásán
2021-03-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Igazi, filmbe illő szerelmi történetet tudhat magáénak Mikecz Estilla és Mohácsi Norbert. A páros tagjai még annak idején a Kaposvári Egyetem színművész szakán találkoztak először. Norbi egy padon ülve pillantotta meg Estillát, míg utóbbi a kollégium épületében szúrta ki magának az ifjú színészt, sőt, még egy darabot is megnézett csak azért, hogy „munka közben” is láthassa a jóképű fiút.

 

Ezek után azonban csak öt évvel később találkoztak újra, amikor Kaposváron elvállalták a Kabaré főszerepeit, és bár rendkívül élvezték a közös munkát, komolyabb dolgok nem történtek köztük.

Arra egy évvel ezelőttig kellett várni, amikor mind a ketten szerepet kaptak A mi kis falunk című sorozatban, amelynek forgatásai közben és annak szüneteiben is megállás nélkül együtt voltak. Beszélgettek, sétáltak, órákon keresztül telefonáltak, míg végül egymásba szerettek, a koronavírus miatti bezártság időszakát pedig együtt töltötték.

„Abból a szempontból áldás volt a pandémia, hogy volt időnk, lehetőségünk megismerni egymást, csak a másikra koncentráltunk, megtudtuk mik az elvárásaink. Akkor tettük le egy életre szóló kapcsolat alapjait” – nyilatkozta a Story Magazinnak Norbi, akinek olyan jól sikerült összehangolódnia szerelmével, hogy mostanra össze is költöztek, sőt, már az esküvőt tervezik.

„Megbeszéltük, hogy összeházasodunk, de még nem jegyeztük el egymást, viszont megígértem Estillának, hogy megkérem majd a kezét úgy, ahogy illik” – magyarázta a színész akitől ekkor át is vette a szót párja.

„El is várom, az egy lánynak igenis fontos. Arról álmodunk, hogy öt év múlva már szülők leszünk, neveljük az első gyermekünket, egy kertes házban lakunk Szentendrén, és onnan járunk forgatni, játszani a színházban. Hiszünk és mindent meg is teszünk, hogy ez az álom valósággá váljon.”

Forrás: Blikk