Nagy László kézilabdázó felesége beadja a válópert
2021-03-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Néhány napja különleges fotó hozta lázba az internetet: Sónyák Szilvia fitnesztréner és Nagy László kézilabdázó legenda egy közös fotóval tudatta, egy párt alkotnak. Úgy tudjuk, románcuk régebb óta tart, de egyelőre nem kívántak nyilatkozni róla.

 

Eközben Sónyákról olyan fotókra bukkantunk, amiről eddig senki nem tudott, érthető módon nem büszkélkedett vele: kiderült, az egykori playmate korábban erotikus előadásokon mutatta meg bájait.

Arról sem esett szó még, hogy amikor Nagy László és Sónyák Szilvia megüzente a világnak szerelmét, akkor még Nagy házas ember volt, sőt, most is az. Feleségével, Erikával 2005-ben mondták ki a boldogító igent, a házasságukból egy közös kislányuk is született.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Laszlo Nagy (@laszlonagy19) által megosztott bejegyzés

A Bors megszólaltatta Erikát, a Veszprém legendájának feleségét, akinek nyilalkozatából kiderül, hogy még házasok, a válás mint jogi procedúra nem zajlott le, csak most indítják el.

– Tekintettel arra, hogy Laci a gyermekem édesapja, most sem, és a jövőben sem fogok róla rosszat mondani, azonban éppen kiskorú lányunk érdekében szeretnék pár, a sajtóban megjelent tárgyi tévedést kijavítani. Nem igaz, hogy elváltunk, vagy válófélben voltunk, ahogy az sem, hogy nem éltünk együtt. Ugyanannyit volt távol tőlünk, ahogy élsportolóként eddig is. Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, nálunk is voltak ilyenek, azonban válást nem indítottunk el. Eddig - mondta a lapnak Erika.

Forrás: Blikk