Szalai Vivien vakrandin ismerte meg a férjét
2023-01-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Szalai Vivien hét éve a TV2 hírigazgatója, mindenben a versenyhelyzetet keresi. A versenyről, a televíziózás jövőjéről és a magánéletéről is beszélt a Mandinerben megjelent interjúban.

Szalai Vivien a lapnak elmondta, hogy fiatal korában nem volt túl népszerű diák, mert ő mindig tanult, kiváló tanulóként kihagyta a bulikat, nem lógott az iskolából. Őt már akkor is a saját álmai elérése hajtotta, nem az, hogy mások elvárásainak megfeleljen. Ez az attitűd felnőtt fejjel is megmaradt. Megfogalmazta, hogy nem érdeklik őt az irigy emberek, hiszen a sikeres emberek a legtöbbször megosztó személyiségek. Ezért a kritikákkal sem foglalkozik.

- Voltam úgy életem során, hogy se pénzem, se társam nem volt, barátom is alig, amivel viszont mindig is rendelkeztem: a hit, az erő, a kitartás, valamint a szorgalom. Ezeket nem lehet elvenni tőlem soha - fogalmazott az üzletasszony.

A TV2 hírigazgatója azt tanácsolja a pályakezdőknek, hogy a legfontosabb dolog, hogy ne engedjék magukat elbizonytalanítani. Küzdeni és dolgozni kell azért, amiben hisznek, és akkor nem kerülhetnek ki vesztesen semmilyen helyzetből.

- Csatazaj nélkül nincs győzelem - fogalmazott, hozzátéve, hogy kellenek az életben kisebb elveszített csaták is, amiből sokat lehet tanulni.

Beszélt az interjúban a TV2 és az RTL versenyéről is, meggyőződése, hogy a TV2 hírműsorainak egyrészt azért van akkora sikere, mert az ellenfeleik folyton azt hangsúlyozzák, a Tények egy konzervatív, jobboldali hírműsor. - Ezzel azt hiszik, hogy ártanak nekünk, de épp ellenkezőleg: felhívják az emberek figyelmét a választásra - fejtette ki. Szerinte az emberek inkább nézik az érzelmekre ható műsorokat, mint "az elkeseredett ordítást, fröcsögést".

A szakmai vágyairól beszélve elárulta, hogy van még egy álma, mégpedig az, hogy színdarab készüljön az első két könyvéből. Ez egyébként még Andy Vajna ötlete volt.

Magánélete is szóba került. Hivatalosan Gecse Viviennek hívják, felvette férje nevét. A párkapcsolati viszonyokról határozott elképzelése van: a biztos hátteret megteremtő feleség szeretne lenni, támogató társ, és semmiképp főnökasszony. Meggyőződése, hogy a férjnek otthon nem igazgatónőre, hanem nagybetűs nőre, szerető párra van szüksége.

Azt is elárulta, hogy ismerte meg a férjét: a barátok hoztak össze nekik egy vakrandit. Háromszor beszélték le a randit, de Vivien egyszer sem ment el, nem hitt benne. Csak a negyedik alkalommal jutott el a találkozóra. 1,5 óra késéssel ért oda, de a férfi megvárta. Fél év után megkérte a kezét, a többi már történelem.

Vivien férjének nincs köze a médiához. Sikeres üzletember, mobilapplikációkat fejleszt, több informatikai cége van.