Szakított Széphalmi Juliska és párja
2023-09-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Barátai és kollégái ledöbbentek, amikor megtudták, hogy Széphalmi Juliskának néhány hónap után véget ért a kapcsolata a nála három évvel fiatalabb táncművésszel, Kovács Richárddal. A szerelmesek már az összeköltözést tervezgették, egy hónappal ezelőtt még közös vakáción voltak Juliska kisfiával hármasban, azonban, mint megtudtuk, a kapcsolatuk hirtelen véget ért.

– Minket is nagyon váratlanul ért, hiszen nagyon boldognak tűntek, már az összeköltözést tervezgették. Juliska egyelőre nem akar beszélni a történtekről, nagyon megviselte a szakítás és most a kisfiával közösen igyekeznek ezen továbblépni – mondta egy ismerős.

A Madách Színház táncosnőjének mostanában nincs szerencséje a szerelemben. Még 2020-ban jelentette be, hogy véget ért a házassága Sánta László színésszel. Azóta keresi a boldogságot, korábban a szintén színész Nagy Balázzsal is alkotott párt, de nem tagadta, megfordult a fejében az is, hogy újrakezdi férjével. A múltját végül sikerült teljesen lezárnia, és egy új szerelemnek köszönhetően teljesen újraépíteni az életét. Év elején egyre több jel utalt arra, hogy a táncművészre rátalált a szerelem, tavasszal pedig meg is mutatta párját, egyben kollégáját, Kovács Richárdot.

A szerelmesek kapcsolata idillien alakult, egyre közelebb kerültek egymáshoz, Juliska pedig már érezte annyira biztosnak kettőjük szövetségét, hogy bemutassa új párját kisfiának, Lacikának.

– Nem kényszerítettem bele abba, hogy otthon találkozzanak először, az mégiscsak egy személyesebb tér. Az első találkozás semleges helyen volt, néhányszor összefutottunk, néha átjött, majd egy alkalommal, mikor játszottak, Laci kérdezte meg, nem akar-e Ricsi maradni – mesélte korábban a Mokkában Juliska, aki azt is hozzátette, együtt képzelik el a jövőt párjával.

Minden tökéletesnek tűnt, közös hobbi, érdeklődés, családi programok, sőt augusztus elején még egy horvátországi nyaralásra is elutaztak Juliska kisfiával hármasban. Ám nemrég hirtelen eltűntek a közös fotók a közösségi oldalakról, és a két táncos már nem is követi egymást, mindez egyértelműen alátámasztja a szakítást.

A Madách Színház dolgozóit is meglepetésként érte a hír, hiszen mindenki úgy tudta, kollégáik között hatalmas a szerelem.

– Senki nem tud semmit az okokról, mi is döbbenten állunk a történtek előtt. Nem lesz könnyű továbblépniük, hiszen mindkettőjüknek ez a munkahelye, elkerülhetetlen, hogy nap mint nap összefussanak, főleg, ha egy darabban dolgoznak. Kellemetlen ez a helyzet, bár Juliska szerintem tudja kezelni, hiszen az exférje is a színházban dolgozik – mondta az egyik kollégája.