Szakított Bálint Antónia és a párja
2023-07-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Bár úgy tűnt, a jogász párja mellett végre révbe ért Bálin Antónia, információink szerint véget ért a szerelem. Úgy értesültünk, az egykori szépségkirálynő és párja kapcsolata hónapok óta válságban volt, és már nem tudták megmenteni.

Antóniának sosem volt igazán szerencséje a férfiakkal, ám az elmúlt években úgy tűnt, végre megtalálta azt a férfit, aki mellett végleg megállapodhat. Bár amióta nyolc éve visszavonult a médiától és civil életet kezdett, nem beszélt a magánéletéről, tavaly elsőként ismerte el, hogy immáron két éve stabil és boldog párkapcsolatban él jogász szerelmével.

Bár van párom, nem vagyok férjnél, és ki tudja, lehet, nem is leszek soha.

Sok időt voltam egyedül, de sosem töltöttem el tíz éveket férfiak mellett. Sokáig nem tudtam elképzelni, hogy valakivel akár öt vagy tíz évig együtt tudjak lenni. Elképzelhetetlen volt az egész számomra – nyilatkozta a férfiakhoz fűződő viszonyáról tavaly Endrei Judit műsorában Antónia, aki a közösségi oldalán is gyakran posztolt a szerelmével közös képet. Boldognak és elégedettnek tűnt az oldalán, semmi sem utalta arra, hogy problémáik lennének.

Igaz, figyelmeztető jel lehetett, hogy munkatársaink néhány hete egy rendezvényen összefutottak Antóniával és kedvesével, s úgy tűnt, hűvös közöttük a viszony, még egy közös képre sem akartak összeállni.

A jelek szerint a nagy szerelemnek valóban szakítás lett a vége. Informátorunk hívta fel a figyelmünket arra, hogy Antónia újra szingli lehet, mert bár a korábbi, közös fotók elérhetőek még, ám újabbak már nincsenek, sőt, a szerelmével már nem is ismerősei egymásnak a közösségi oldalon.

– Úgy tudom, nemrég szakított a párjával Antónia.

Megviselték a történtek, de igyekszik továbblépni és a munkájára, valamint a lányára koncentrálni

– súgta meg az informátor.

Kerestük az egykori szépségkirálynőt is, ám nem kívánt megszólalni a témában.

– Továbbra sem szeretnék a magánéletemmel kapcsolatban nyilatkozni – zárta rövidre a beszélgetést Bálint Antónia.

A pár egyik ismerőse szerint már hónapok óta voltak nehézségeik.

– Sokáig nagyon stabilnak és biztosnak tűnt a kapcsolatuk, Antónia ezért is merte a nyilvánosság előtt is vállalni a szerelmét, illetve egy-egy meghitt fotót közzétenni a közösségi oldalán.

Az utóbbi hónapokban azonban egyre több gondjuk lett, és feszültté vált közöttük a viszony.

Próbálták megoldani a problémáikat, de belátták, hogy képtelenek rá, ezért máshol kell keresniük a boldogságot – mondta az ismerős.