Szakított a Love Island szerelmespárja
2020-01-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A Love Island nyertese párosa, Németh Zsófi (22) és Lakatos Tícián (19) az RTL Klub pár kereső műsorában szerettek egymásba, ám se veled, se nélküled kapcsolatuk végére nemrég tettek pontot. Zsófi korábban a Blikknek elmondta, hogy ő szakított a fiúval, ám Tícian szerint ez nem így történt.

– Én szakítottam Zsófival! Túl sokat bulizott, szinte csak fiúkkal volt, amit nem tudtam elviselni. Nem értem, miért támad engem, szerintem nem tudja elviselni, hogy az életében egyszer őt hagytak el – kezdte a Blikknek Tícián, aki a mai napig szereti Zsófit, és örül, hogy vele élhette át a műsort, s hogy együtt nyertek 20 millió forintot.

 

-Nem vagyok szent, sokat vitatkoztam vele, de sosem hazudtam neki. Nemrég kiderült, ő becsapott. Egy fiút úgy mutatott be nekem, mint a haverja, akivel sokat lógnak együtt. Aztán megtudtam, korábban együtt voltak – mondta Tícián. – Sosem akartam neki rosszat, de annyi hazugság volt, és sok fájdalmat okozott nekem, hogy nem akartam együtt lenni vele.

Tícián elmondása szerint Zsófi vissza akarta őt kapni, pár napja is otthon várt rá, mert a lány szerette volna újra megpróbálni.

– Időt kertem, hogy tisztán lássak, és eldöntsem, mit akarok. Zsófi szerepet játszik, én mégsem adtam volna ki őt soha, de rám támadt. Nem értem miért csinálja ezt. Ezt diszkréten kellett volna intéznünk, nem a közösségi oldalon nyilatkozni meg pocskondiázni a másikat – mondta Tícián.

Forrás: Blikk

Hasonló bejegyzések