Stohl András és kedvese őszintén meséltek szerelmükről
2020-01-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Stohl András három évvel ezelőtt költözött el családjától, hogy új életet kezdjen szerelme, Vica oldalán. A pár a Story magazin csütörtöki számában nyilatkozott először a „gyötrelmesen szép” időszakról.

Bár szerelmük jelentős megpróbáltatásokon ment keresztül, a nehezebb időszakok csak megerősítették a párt abban, hogy ez akár egy életre is szólhat. András még előző párjával, Ancsikával és gyerekeikkel élt, amikor először megpillantotta Vicát. Megismerkedésük pillanata örökre az emlékezetükbe égett, szerelem volt első látásra. A Centrál Színházban történt találkozásukat sorsszerűnek tartják, de a mesebeli történet nehéz időszakkal indult. 

„Beleszerettem a férfiba, aki már foglalt... borzalmas érzés, mintha egy mély kút nyelne el(...)” – nyilatkozta Vica.

Mind a két fél kemény lelki folyamatokon ment keresztül, melyek enyhítésében pszichológusok voltak a segítségükre. Mindezek eredményeképpen az 52 éves színész elköltözött otthonról, először egyedül, majd nem sokkal később Vicával az oldalán kerestek új lakást.

András 2018 karácsonyán kérte meg a lány kezét, közel egy év tervezgetés után.

"Tisztán emlékszem arra az estére.(...) Átnyújtottam Andrásnak az ajándékomat, ekkor felállt, matatott kicsit, mondván, neki is van számomra egy aprósága. Elém térdelt egy dobozzal a kezében... Boldogan zokogtam már, amikor feltette a kérdést: leszel a feleségem? Azonnal igent mondtam, mit is mondhattam volna" – nyilatkozta a lány a Story magazinnak.

 

Vica hozzátette, nem indult könnyen a kapcsolatuk, András családjának széthullása mindkettőjüket megviselte. Szülei – bár azt ajánlották Vicának, jól gondolja át, mit vállal – támogatták a kapcsolatot, mindenben a lányuk mellett állnak.

Közös babát egyelőre nem terveznek, András gyerekei ugyanis szerves részét képezik a pár életének. A színész első házasságából született Luca és Rebus a kezdeti sokk után hamar elfogadták az új helyzetet, de a kisebb, Ancsikával közös gyermekeik, Andriska és Franciska is vágynak a pár társaságára. „Hetente kétszer nálunk alszanak, és megpróbálunk minden hétköznap mi menni értük az óvodába, iskolába.(...) A gyerekek vágynak arra, hogy velünk is lehessenek” – mondta Vica.

András hozzátette: gyermekei anyjával is jó viszonyt ápolnak, tiszteletben tartják egymás boldogságát és magánéletét.

Forrás: Blikk