Szakított a két magyar YouTube sztár
2022-09-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Dezső Bence és kedvese, Markó Rebeka 4 év együttlét után stílszerűen a Youtube-on osztotta meg, hogy úgy határoztak, nem folytatják tovább együtt és szakítanak.

Az erdélyi származású Dezső Bence az utóbbi években igen felkapott lett a fiatalok körében. A 24 éves fiú közel 10 éve kezdett el videókat feltölteni a YouTube-ra, de akkor még nem gondolta volna, hogy odáig jut, hogy több, mint 571 ezer feliratkozója lesz, ezzel pedig Magyarország egyik legsikeresebb youtuberévé válik. Bence időközben megismerkedett a párjával, Markó Rebekával, aki profin lovagol, sminkel, illetve az utóbbi időben már ő is elkezdett videózni és szintén nagy követői táborra tett szert, hiszen több, mint 202 ezren iratkoztak fel a csatornájára.

A sztárpár már össze is költözött egy kertes házba, ahova közösen egy kutyát is vettek. Ollie után a későbbiekben az lett volna a terv, hogy nagyobb házat vesznek, illetve már az eljegyzés és a gyerekvállalás is szóba került közöttük. Most azonban kiderült, hogy mindez már a múlt, a fiatalok több, mint 4 év együttlét után véget vetettek a kapcsolatuknak, melyet egy YouTube-videóban jelentettek be közösen.

A rajongóik teljesen megdöbbentek a hír hallatán, mert úgy tűnt, minden rendben van köztük, de végül a pár mégis úgy döntött, külön utakon folytatja, ráadásul már a közös fotóikat is letörölték a közösségi oldalaikról. A páros elárulta: Ollie Rebekánál marad a szakítás után.

„Sajnálom. Szép pár voltatok, de csak így tovább. Jó látni, hogy vannak még emberek, akik nem csak gyűlölködnek egy szakítás után” - írta az egyik követőjük a felvétel alatt.

„Olyan rossz ezt így hallani. Ha úgy adja a jövőtök, jöjjetek össze!!! Szebbek vagytok együtt, egymáshoz illetek” - olvasható a kommentszekcióban.

„Sajnálom, hogy szakítottatok, de örülök neki, hogy nem bántottátok egymást és hogy jóban maradtatok” - érkezett a következő vélemény.