A Kelemen Kabátban sztárja meglepő titkokat árult el a magánéletéről
2022-09-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Soha nem beszélt még a Kelemen Kabátban sztárja a zátonyra futott házasságáról. Őszintén bevallotta, hogy a szakítása után futó kapcsolatokba fojtotta a szerelmi bánatát, valósággal falta a nőket.

Az énekes arról mesélt, hogy minden dalukban egy-egy saját élményüket dolgozzák fel, és bár elsőre meglepő lehet, de a Takács Nóra című dal is a saját életét írja le. A szöveg középpontjában egy összetört szívű nő áll, aki bánatában falja a férfiakat, ez a kép pedig Boldi saját tapasztalataiból lett mintázva, az összetört szívű személy valójában ő maga.

"A válásom utáni időszakot öleli fel" - meséli az interjú során. Azt, a sokak által tapasztalt érzést próbálja leírni a dal, amikor egy szakítás után, az önbizalomhiány miatt a nők vagy éppen férfiak rohamos "fogyasztásába" kezd az összetört szívű illető. Pontosan ilyen időszakon esett át az énekes is egykor.

Állítása szerint már sikerült megküzdeni ezzel:

"Ezen a váláson már régen túl vagyok. Nem is volt egy különösen szomorú válás, azóta is barátok tudtunk maradni. Egyszerűen csak nem illettünk össze."

Boldi elárulta a Borsnak adott interjúban, hogy valóban találkozott már élete során a cím ihletét adó, Takács Nóra nevezetű hölggyel, de azért döntöttek emellett a név mellett, mert egy igen gyakori névről van szó, így bárki magáénak érezheti a történetét.