Egy szexi fehérnemű magabiztossá teszi viselőjét
2022-09-17  /  Szerző:   /   Ajánló
Egy hosszú, boldog párkapcsolat számtalan tényezőn múlik, az azonban biztos, hogy az érzékiségnek óriási a szerepe. Néha nem is gondolnánk, de egy szexi fehérnemű vásárlása, majd viselése is csodákra képes és már a puszta látványa is képes egy csapásra feledtetni a szürke hétköznapok problémáit.Persze ezek az intim pillanatok eleinte feszélyezettséggel járhatnak, ezért aztán hihetetlenül fontos, úgy megválasztani a tökéletes darabot, hogy abban a lehető legmagabiztosabbnak érezzük magunkat. Érdemes azzal is számolni ilyenkor, miszerint, ha egy igazán kirívó, a stílusunktól teljesen idegen példány mellett döntünk, akkor jó eséllyel az első viselés után a szekrény aljában köt ki, és soha többé nem fogjuk felhúzni.

Ezért aztán ne essünk felesleges túlzásokba és jegyezzük meg, egy szexi fehérnemű sokkal inkább legyen sejtelmes és vágykeltő, mintsem nevetség tárgya. Mivel az elsődleges cél az, hogy a lehető legtökéletesebben nézzünk ki, mindenképpen érdemes alaposan végig gondolni melyik fazon passzol leginkább testalkatunkhoz és aszerint dönteni. 

Természetesen nem baj, ha egy kicsit extravagáns a választásunk, a lényeg a komfortérzet és az összhatás. Ezek a darabok nem a hétköznapokra szólnak, így nyugodtan lehetünk a szokásosnál merészebbek. A visszafogottabb megoldások kedvelői bátran kísérletezhetnek egy csipkés tangával, amihez egy stílusában passzoló melltartó illik. A szettet egy szép harisnyával, no és persze a hozzá illő harisnyatartóval tehetjük teljessé. Merészebbek azonban bátran választhatnak a bodyk, vagy akár a cicaruhák közül is, a hatás biztosan nem marad el. 

Vásárláskor érdemes nagyon odafigyelni a megfelelő méret kiválasztására. Egy szexi fehérnemű ugyanis csak akkor működik igazán, ha tökéletesen passzol, máskülönben elveszítjük a legnagyobb erősségét, nevezetesen, hogy kiemeli alakunk erősségeit. Színek tekintetében viszont nyugodtan elengedhetjük a fantáziánkat és nem feltétlenül kell a megszokott színskálánál maradnunk. Ha pedig biztosra mennénk, a fekete és a vörös minden alkalomra tökéletes választás.