Szakítása után máris új barátnője van MC Hawernek
2021-07-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

MC Hawer idén május 26-án szakított 33 évvel fiatalabb szerelmével, majd vissza is költözött Kazincbarcikáról a fővárosba, hogy új életet kezdjen. Bár üzent a nőknek, hogy ne próbálkozzanak nála, most váratlanul mégis betoppant életébe az új szerelem.

– Megismerkedtem egy korban sokkal inkább hozzám illő hölggyel. Először az interneten kezdtünk el beszélgetni, ám a múlt héten személyes találkozásra is sor került. A Balatonon töltöttünk el egy kellemes délutánt, majd a fél éjszakát átbeszélgettünk. Első pillanattól fogva nagyon szimpatizáltunk egymással – mesélte a Borsnak az énekes, akinek az elmúlt évtizedekben szinte mindig nála jóval fiatalabb, a húszas éveikben járó párjai voltak.

– Ezúttal minden más, mert a barátnőm 46 éves, van munkahelye, rendelkezik jogosítvánnyal, van autója, végre egy önálló egzisztenciával rendelkező ember van mellettem. Egymásnak biztonságot tudunk adni, ami nagyon fontos – jelentette ki Mc Hawer, aki egyelőre nem szeretné felfedni a hölgy kilétét.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MC Hawer (@mchawer) által megosztott bejegyzés


– Ő sosem szerepelt a nyilvánosság előtt. Még nagyon friss a kapcsolatunk, szeretnénk óvatosak lenni. Kihasználunk minden órát és percet, élvezzük, hogy itt vagyunk egymásnak, és hogy végre boldogok lehetünk. Régóta nem élt párkapcsolatban, vágyott ő is a boldogságra. Harmonizálunk, hasonlít az ízlésünk. Sokat beszélgetünk, és igyekszünk minél több programot szervezni magunknak, élvezni a szerelmet. Úgy érzem, végre egyenesbe ért az életem. Egyelőre nem kaptam engedélyt tőle, hogy a boldogságunkat a nyilvánosságnak képekben megmutassam, hiszen még a kapcsolatunk elején vagyunk – titokzatoskodott a mulatószenész.

Forrás: Blikk