Szakítása óta ostromolják a nők L.L. Juniort
2021-08-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Tömegesen környékezik meg a nők L.L. Juniort, miután kiderült, hogy feleségével, Kingával úgy döntöttek, különválnak. Ám a rapper nem örül a sok felajánlkozó lánynak.

 

Az énekes emiatt már több Instagram-posztot is közzétett, amelyekben jelzi: nem szeretne ismerkedni, illetve ezzel kapcsolatosan üzeneteket kapni.

A Bors megkérdezte L.L. Juniort, mi áll e hozzáállás mögött, ám nem kívánt válaszolni. Egy közeli barátja azonban megerősítette a lapnak, hogy a válás híre óta elözönlötték Junior Instagramját a lányok üzenetei. Hozzátette: ennek néhány éve talán örült volna, és rengeteg randira elment volna, mára azonban teljesen máshogy látja a dolgokat, ugyanis az énekesnek eszében sincs randizni.

„A korábban extrovertált, mindig mosolygós férfi most bezárkózott, a zene segítségével próbálja feldolgozni a történteket. Nem győzi letiltani az üzengető nőket, a csajozás helyett sokkal fontosabb neki a családja és a munkája. Úgy látom, dalban akarja kiírni magából a fájdalmát” – mondta az ismerős.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

L.L.Junior (@l.l.junior) által megosztott bejegyzés


L.L. Junior felesége, Kinga és kisfia miatt is fokozott figyelmet fordít arra, milyen üzeneteket és kommenteket kap.

„Ő már hozzászokott ahhoz, hogy nyilvánosság előtt éli az életét, de Kinga, aki be van zárkózva a kisbabájukkal, sokkal rosszabbul viseli a helyzetet” – árulta el az ismerős, hozzátéve, hogy Junior a kisfia, Lacika miatt is aggódik, ugyanis nem szeretné, hogy olyat lásson, amit nem kellene.

Forrás: Blikk