Szabó Zsófiék költöznek
2017-04-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Családi házat vásárolt Törökbálinton Szabó Zsófi és férje, Kis Zsolt, a jövő hónapban költöznek be új otthonukba. Ez azt jelenti, hogy megszűnik az ingázás, a fiatalok végre elkezdhetik közös életüket a saját háztartásukban.– Valóban igaz, nem akartam idő előtt elárulni az örömhírt, de nagyon boldogok vagyunk, és még mi magunk sem hisszük el, hogy lesz egy közös otthonunk – mesélte boldogan a Blikknek az RTL Klub műsorvezetője. Szabó Zsófi régi ismerőse, Hajdú Péter közelében választott ingatlant. Úgy tudja, hogy a producert kedvelik a környéken, hiszen szorgalmasan építi a törökbálinti közösséget, nemrégiben még egy orvosi központot is felhúzott a helyieknek, így akár segíthet is a friss házasoknak a beilleszkedésben. Noha nem volt szempont, hogy Hajdú közelében telepedjenek le, Zsófi nem bánja a közelséget.– Jóban vagyunk Petivel, amíg nem tanulok meg főzni, rendszeres vendégei leszünk az éttermének – válaszolta a műsorvezető a Blikk kérdésére, és hozzátette, eddig sem lakott túl messze Hajdútól, hiszen édesanyjának Budatétényben van lakása.

Zsófi a szomszédos kerületben élt mindaddig, amíg meg nem ismerkedett Kis Zsolttal, és tavaly októberben egy pompás esküvőn össze nem kötötték életüket. Ekkor úgy döntöttek, hogy Nyíregyházára helyezik fő bázisukat, a férfit ugyanis oda köti a munkája, szülei tágas otthonában pedig bőven elfértek. Zsófi is élvezte az itt töltött időt, hiszen szabadon hódolhatott szenvedélyének, a lovaglásnak. Zsófit azonban képernyős elfoglaltságai Budapesthez kötötték, a Story extra felvételei miatt minden héten fel kellett utaznia a fővárosba. A páros zokszó nélkül vállalta az ingázást, de nem tagadják, örülnek, hogy ennek vége.– Megszámlálhatatlan órát töltöttünk el az autóban, Zsolti mindig hozott és vitt, csak hogy több időt tudjunk együtt tölteni. Ezután egyszerűbb lesz az életünk -mondta Szabó Zsófi.

Budapest és Nyíregyháza távolsága 245 kilométer, előfordult, hogy Zsófi és Zsolt hajnalban indultak, és este már mentek is vissza. Az oda-vissza út legalább négy-öt órát jelent a kocsiban, de ha a reggeli csúcsforgalomba keveredtek, akkor még többet rostokolhattak az úton. Amikor a fővárosban maradtak éjszakára is, akkor Zsófi édesanyjánál aludtak.

Forrás: Blikk