Szabó Zsófi közös fotót osztott meg szerelmével
2021-12-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Szabó Zsófi és Shane Tusup nem titkolózik többé, a gyönyörű műsorvezető közzé is tette az első közös fotót, amivel köszönetet mondott.

Még szeptemberben röppentek fel a hírek, hogy Shane Tusup és Szabó Zsófi egy párt alkotnak. A szerelmesek közt már akkor igen komolynak tűnt a dolog, de egészen mostanáig nem osztották meg a nyilvánossággal magánéletüknek ezt a részét.

Az elmúlt héten azonban elárulták megismerkedésük és szerelmük igaz történetét.

– Nem tudtam, nem is akartam még nyitni egy új kapcsolatra. Shane viszont nem adta fel, hogy közel kerüljön hozzám. A kitartása pedig levett a lábamról. Nagyon jól udvarolt, hihetetlen romantikus alkat. Volt, hogy a semmiből egy virágcsokor várt az ajtóm előtt. De ami a legfontosabb, hogy az a fajta támogatás, amit ő nyújt nekem az élet minden területén, egyedülálló – mondta Zsófi Shaneről a Best magazinnak.

Shane pedig annyira komolyan gondolja a dolgot, hogy már magyarul tanul a gyönyörű műsorvezető barátaival és családjával is zökkenőmentes legyen a kommunikáció.

- Ő életem szerelme, és az ember ilyenkor van, hogy kikiáltja a boldogságát. Szeretem őt mint nőt, mint anyát, mint embert, mint a leggyorsabb futónőt, akit ismerek – mesélte Shane Tusup, aki Magyarországon tervezi a jövőjét is.

Szabó Zsófi most az Instagramon közzétette az első közös fotójukat, amivel köszönetet mondott mindenkinek aki gratulált kapcsolatukhoz és támogatja őket.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés


Tusup is megköszönte a jókívánságokat:

"Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat! Valóban sokat jelent nekünk."- írta a személyi edző, aki ugyanazt a képet osztotta meg közösségi oldalán.

Forrás: Blikk