Szabó Erika boldog kismama
2023-04-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Októberre várja első gyermekét a Barátok közt egykori sztárja, Szabó Erika. A színésznő nem is lehetne boldogabb, és már most nagyon várják a férjével a pici érkezését.

Az első gyermekét várja a Barátok közt sztárja, Szabó Erika. A 38 éves színésznő nemrégiben egy mosolygós képet osztott meg a már javában kerekedő pocakjáról, tudatva az örömhírt a követőivel.

A leendő édesanya túl van az első trimeszteren, és már magzata első szívdobbanásait is hallhatta. Erika és férje októberre várják a kisbabát, ám a nagy tervezés helyett a színésznő most inkább szeretné kiélvezni a várandósság minden pillanatát.

A babaszoba tervezésénél még nem tartunk hiszen most kezdem felfogni az egészet. Ebben a pillanatban minden rendben van, eddig még én sem mertem beleélni magam. Most már kezdem elhinni, látom, ahogy a testem napról napra kismamaformát ölt, és nagyon örülök

– mesélte a színésznő, akinek az egész családja a fellegek felett jár a boldogságtól.

„Különleges tavasz ez nekünk is a férjemmel, sőt, az egész családnak. Izgalmakkal teli időszak ez az életemben, olvasgatom, hogy mikor és mi történik a testemben. Az anyukámmal, a nagymamámmal, az anyósommal családi történeteket osztunk meg egymással, hogy az ő generációjuk hogyan élte meg, ami most bennem zajlik. A kis családom most még jobban összekovácsolódik” – mesélte a boldogan Erika.