Sydney van den Bosch hamarosan újra férjhez megy
2024-06-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Nemsokára egybekel Sydney van den Bosch és a vőlegénye. A TV2 sztárja már a dátumot is tudja.

Sydney van den Bosch és Egerszegi Tamás tavaly szeptemberben tudatta a nyilvánossággal, hogy 7 év együttlét és 5 házasságban töltött év után elválnak. Azóta mindketten újra megtalálták a boldogságot. A Szerencskerék háziasszonya idén év elején mutatta meg először, hogy a teniszező Kaszás Benjamin hódította meg a szívét, majd hamar előállt egy sokkal nagyobb hírrel: megkérték a kezét. A tévés sok kritikát kapott amiatt, hogy talán elhamarkodták a lánykérést, azonban úgy érezte, ha megvan a kémia és az összhang, akkor nem akar több időt elvesztegetni és mielőtt oltár elé akar állni a kedvesével.

A vőlegényével az első közös utazásuk Spanyolországba vezetett, ahova vissza is tértek, annyira lenyűgözte őket az üdülőparadicsom.

"Apukám nővére 15 éve kint él Spanyolországban, őt látogattuk meg. A családunk holland ága több országban, a világ minden táján fellelhető, többek között Spanyolországban is. A külföldi rokonaink nagyon szeretik Magyarországot, eddig mindig ők jöttek, és én voltam az idegenvezetőjük, de most fordult a kocka! Kicsit a megszokások rabja vagyok, szeretem a jól bevált helyeket, pláne úgy, hogy nem állt sok idő a rendelkezésünkre, hiszen összesen négy napot töltöttünk volna ott, viszont a reptéren történt kavarodás miatt végül mindössze két teljes napot voltunk távol az otthonunktól" - taglalta a hot! magazinnak a TV2 csinos sztárja, hozzátéve, csak még jobban összekovácsolta őket az út. Az esküvő dátuma is hamarosan elérkezik:

"A kapcsolatunk elején is ide utaztunk először Be­ni­vel, ez a kapcsolatunk egyik alapja, hogy mindketten nagyon szeretünk utazni. Jegyben járunk, és vészesen közeleg a közös nagy napunk, már a dátumot is kitűztük. Nagyon hasonlítunk egymásra kívülről-belülről. Az elején gyorsan közel hozott minket egymáshoz az, hogy ennyire hasonló az érdeklődési körünk, és a legtöbb kérdésben ugyanúgy gondolkodunk. Többször is előfordult, hogy a kapcsolatunk kezdetekor megkérdezték tőlünk a barátok, hogy testvérek vagyunk-e, hiszen ugyanolyan kék a szemünk, és a vonásaink is hasonlóak. Úgy érzem, megtaláltam a másik felem" – áradozott a modell.