Újra összeházasodik Harry herceg és Meghan Markle
2024-06-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Másodjára is kimondja a boldogító igent Meghan Markle és férje, Harry herceg, de ezúttal az Egyesült Államokban szeretnének esküdni.

Harry herceg és Meghan Markle hat évvel ezelőtt egy óriási ceremónia keretében kötötték össze az életüket, amikor is a windsori kastély Szent György-kápolnájában örök hűséget fogadtak egymásnak, 2018. május 19-én. A nagyjából 66 milliós lakosú Egyesült Királyságban átlag 18 millióan figyelték a házasságkötést, amely 32 millió fontba került. Amerikában pedig 29 milliós nézőtábor volt kíváncsi a nagy napra. A házaspárnak az évek alatt két közös gyermeke született: Archie herceg és Lilibet hercegnő.

A hatodik házassági évfordulót nemrég ünneplő házaspár úgy döntött, ismét hűséget fogad egymásnak, de ezúttal egy kisebb, meghittebb ceremónia keretein belül, mivel csak arra vágynak, hogy a szerelmüket megünnepelhessék a gyermekeik előtt is.

"Most csak a szerelmük egyszerű ünneplésére vágynak. A gyerekeik lesznek ott, a legközelebbi barátaik és pár kiválasztott családtag. Számukra fontos, hogy elkötelezzék magukat amerikai földön is. Nyár végi ünnepségre készülnek, amely egybeesne Meghan 43. születésnapjával, augusztus 4-ével. Szerény lesz a montecitói ceremónia, utána kettesben elszöknek egy röpke nászútra" – árulta el a Bella magazinnak egy forrás, melyet a hot! magazin idézett. A rengeteg botrány ellenére úgy érzik, erősebb a kapcsolatuk, mint valaha.

"Sok vihart éltek át, ám úgy érzik, hogy együtt készek szembeszállni az egész világgal. Az elmúlt évek kihívásai sok párt szétszakítottak volna, ezért is olyan büszkék arra, hogy a nehézségek őket inkább közelebb hozták egymáshoz" – folytatta a bennfentes.

A második esküvővel Harry herceg szeretné kifejezni az elkötelezettségét az Egyesült Államok iránt, jelenleg pedig meg is változtatta az elsődleges tartózkodási helyét az Egyesült Királyságról az USA-ra. A menyegzővel több szimpatizánst akarnak, valamit Harry gyökereit megerősítenék, hiszen mára már az ő otthona is ott van.

– Szerintük csodás lesz, ha a házasságukat amerikai földön is megáldják. A második esküvő jelképe annak is, hogy megmutassák az elkötelezettségüket az új, kaliforniai életük iránt. Harry a közelmúlt számos csalódása után az Egyesült Államokban látja a jövőjét, és mindinkább elszigetelődik az Egyesült Királyságtól. Azt mondja, nem bánta meg, hogy a feleségét és a gyerekeit helyezte előtérbe, és új életet kezdett velük – jegyezte meg egy forrás a Closernek.