Meglepetésutazást ajándékozott férjének a 40. születésnapjára Nyári Darinka
2024-06-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Kiss Ernő Zsolt június 10-én lett 40 éves. A színész születésnapjára pedig felesége, Nyári Darinka egy romantikus meglepetés utazást szervezett neki.

Az úticél pedig nem más volt, mint Róma, ahová ezúttal kislányuk nélkül, édeskettesben mentek. Mind a ketten régóta vágytak már az olasz fővárosba, hiszen rajonganak az itáliai kultúráért.

"Egy felejthetetlen 3 napos szülinapi élményben volt részem, amibe a tervek ellenére sokkal több is belefért. Írom ezt azért, mert eredetileg az volt a terv, hogy csak lazulunk, esetleg megnézünk egy-két látványosságot, de alapvetően a "dolce far niente" szellemiségben töltjük el ezt a pár napot. Ennek ellenére a város másodpercek alatt beszippantott és egyszerűen nem tudtunk ellenállni a hívogató szavának. Reggeltől estig megállás nélkül csak mentünk és próbáltunk minél többet magunkba szívni ebből a gyönyörű városból. Na jó azért néha megpihentünk egy jó kávé, vagy épp' aperol mellett" – írta beszámolójában a színész, aki nagyon hálás ezért a feleségének. Elmondása szerint ennél tökéletesebb ajándékról nem is álmodhatott.