Első közös nyaralására készül a két unokájával Vándor Éva
2024-06-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Izgalmas nyár elé néz Vándor Éva. A színésznő, akit nemrégiben a József Attila Színház örökös tagjává választottak, az első olyan nyaralására készül, amelyen immár mindkét unokája jelen lesz. A művésznő, aki már nagyon várja, hogy útnak induljanak, arról is mesélt, hogy miként is van a kis Mózes, akit az édesanyja hasában kellett megműteni, mert nyitott gerinccel fejlődött.

Az ötéves Jónás imádja a nagymamáját, és most már az öccse, a hét hónapos Mózes is bearanyozza a színésznő mindennapjait.

– Kíváncsi vagyok, milyen lesz a nyaralás. Mózes is már nagyon ügyes, jó, kúszik-mászik, jók az eredményei. Alig várom, hogy neki is egy közeli ismerős legyek, mert kéthetente-hetente találkozunk. Jónás azért gyakran van nálunk, ott is alszik, az mindig nagyon jó. Szeretném Mózessel is kibontakoztatni a kapcsolatunkat – mondta el a Mokkában Vándor Éva.

A kis Mózes szépen fejlődik

A kis Mózest még az édesanyja hasában meg kellett műteni, mert nyitott gerinccel fejlődött, ám hála a szakszerű ellátásnak, a kisfiú ma már egészséges és teljes életet él.

– Csodálatosan érzi magát, gyönyörű! Gyógytornára jár, el vannak ájulva tőle a nővérek, ő a kedvenc! Nagyon jó eredményei vannak, egy igazi hős – fogalmazott a büszke nagymama.