Stana Alexandra és Meggyes Dávid egy éve alkot egy párt
2023-01-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Egy éve alkot egy párt Stana Alexandra és Meggyes Dávid. A szerelmesek egymásra találása óriási vihart kavart, hiszen Dávid a feleségét, Horváth Grétát hagyta el a táncosnőért, aki alig fél évvel korábban mondta ki a boldogító igent Köcse Györgynek.

A szerelmük azonban mindent elsöprőnek bizonyult, mert feladták a korábbi életüket, az élet pedig őket igazolta: még mindig együtt vannak és boldogabbak, mint valaha.

Az évforduló kapcsán Stana Alexandra a közösségi oldalán fogalmazott meg egy bejegyzést, amiből többek között az is kiderül, hogy hányszor veszett össze Meggyes Dáviddal, mennyiszer borult ki az egy év alatt, illetve milyen jó és rossz pillanataik voltak együtt.

"Egy év alatt: 0 elfelejtett kávé+reggeli üzenet, 0 szökési kísérlet, 0 tányértörés, 0 elmismásolt jóéjt puszi, 0 elfelejtett ígéret, 13 idegösszeomlás, szabad éneklés, kilenc hangos szóváltás, 19 teljesített táncóra, legalább 50 gól (de ki számolja) 4 sírás, végtelen nevetés, négy évadnyi Netflix, megannyi Noir, 100, 100, 100 szeretet. Ez vagy Te. Ezek vagyunk mi. Az ellenpólusok. Köszönöm, hogy vagy"– írta az Instagramon megosztott közös emlékeikhez Stana Alexandra.