Kiszel Tünde megmutatta fiatal szerelmét
2023-01-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Kiszel Tünde szívét egy fiatal férfi hódította meg, akit most először mutatott meg a nyilvánosságnak is. A 63 éves édesanya csak úgy ragyog a tőle sokkal fiatalabb párja mellett, azt viszont egyelőre nem tudni, hogy pontosan mekkora a korkülönbség közöttük.

A kor csak egy szám - emlegetik sokan, akiket nem feltétlenül izgat, hogy a párjuk mennyivel fiatalabb vagy idősebb náluk. Hasonló nézeteket vallhat Kiszel Tünde is, aki 60 év felett is rendkívül jó formában van és ezt a követői is megjegyzik neki. Korábban már volt példa rá, hogy egy 21 éves egyetemistával randevúzott, most pedig úgy néz ki, ismét egy jóval fiatalabb férfi csavarta el a fejét.

Nyáron mindössze annyit árult el az új kapcsolatáról, hogy a titokzatos lovag üzletemberként dolgozik. Azóta komolyabbra fordulhattak kettejük közt a dolgok, mivel együtt ünnepelték a karácsonyt, majd a szilvesztert is. A naptárdíva közös fotókon mutatta meg rajongóinak Ricsit, amelyekről egyből szembe tűnt a nagy korkülönbség kettejük között. Egyik kommentelője kérdésére, miszerint új hódolója van-e, azt válaszolta, hogy igen, ezzel elismerve, hogy egy párt alkotnak.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kiszel Tünde (@kiszeltunde_) által megosztott bejegyzés