Szakított Kylie Jenner és Travis Scott
2023-01-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A 25 éves tévés személyiséghez és a 31 éves texasi születésű rapperhez közel álló forrás arról tájékoztatta a Us Weeklyt, hogy Kylie és Travis ismét szétmentek, és már az ünnepeket sem töltötték együtt.

Kylie már Aspenbe is egyedül utazott, hogy csatlakozzon nővéréhez, Kendall Jennerhez és néhány közeli barátjához, például Hailey Bieberhez és férjéhez, Justin Bieberhez egy szilveszteri partin.

A Kylie Cosmetics alapítójának két gyermeke van a rappertől, a 4 éves lányuk Stormi, és a 2022 februárjában született kisfiuk.

„Ez már sokszor megtörtént, többször is szakítottak már, de mindig barátok és nagyszerű szülők maradtak” – tette hozzá a bennfentes a Us Weeklynek.

A pár először 2019 októberében döntött a szakítás mellett, alig több mint egy évvel az első gyermekük születése után. Elválásukat követően azonban a két sztár továbbra is közeli viszonyban maradt, a covid kirobbanása után pedig egyre több időt töltöttek együtt egycsaládként és újra feléledt köztük a szerelem. Most azonban úgy tűnik, hogy kevesebb mint egy évvel második gyermekük születése után ismét szétváltak útjaik.