Stana Alexandra elárulta, milyen partnert tudna elképzelni maga mellé
2024-05-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Nem igazán vágyik jelenleg a szerelemre Stana Alexandra, de elárulta, milyen férfiakkal tenne kivételt.

Stana Alexandrát az utóbbi időben több férfival is összeboronálták. A Meggyes Dáviddal való szakítása után Marics Petivel hozták hírbe, majd azt kezdték találgatni a rajongók, hogy talán újra összejöhetett a korábbi férjével, Köcse Györggyel. A táncosnő utóbbival kapcsolatban úgy fogalmazott, megvan a közös múltjuk, hiszen sok mindent éltek át közösen, ezért fontosak egymásnak, ám már csak baráti és munkakapcsolat van köztük.

Jelenleg az egyetlen férfi az életemben a kiskutyám, Noir. Egyedül vagyok, de nem vagyok magányos. És ez most így is van jól…

– vallotta be nemrégiben, megjegyezve, hogy jelenleg a karrierjére akar fókuszálni, azonban igyekszik megtalálni az arany középutat.

– Jelenleg nagyon sok mindent feláldozok a munka kedvéért, de nem bánom, mert tudom, hogy megvan az eredménye. Viszont azzal is tisztában vagyok, hogy ezt az életstílust nem lehet hosszú távon folytatni, mert nem szeretnék kiégni vagy lebetegedni, ezért úgy tervezem, hogy nyáron adok magamnak időt a pihenésre is – ecsetelte a hot! magazinnak. Szerelemre egyelőre nincs ideje, de nem is akar rá időt szánni:

– Most úgy érzem, nem férne bele az életembe egy társ. Ameddig nincs üresjárat a napjaimban, addig nem hiányzik, hogy állandóan mellettem legyen valaki. Nagyon fontos, hogy olyan ember legyen mellettem, aki elfogadja, hogy nekem mindig a munkám lesz az első. Ha olyan férfi érkezik az életembe, akkor nem tiltakozom a szerelem ellen. Csak éppen nincs időm arra, hogy elmenjek randizni. Mondjuk úgy: nem az az elsődleges, hogy ismerkedjek – vallotta be őszintén a táncosnő, akinek azzal sem lenne gondja, hogy kollégával jöjjön össze.

Szerintem a párkapcsolat kollégával akkor működik, ha az ember nem viszi haza a munkát; akkor nincs akadálya. Az a fontos, hogy megfelelő legyen mindkét fél érzelmi intelligenciája

– hangsúlyozta. Napról napra egyre több hódoló találja meg, sorra kapja a bókokat és az üzeneteket.

– Volt már példa arra, hogy a rajongás enyhe zaklatásba ment át, de szerencsére a fizikai zaklatásig nem jutottunk el. Ha egy olyan üzenetet, esetleg fotót kapok, egyszerűen törlöm – jelentette ki.