Korda György és Balázs Klári kapcsolata kiállta az idő próbáját
2024-05-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Korda György és Balázs Klári tiszteletére bélyegeket bocsátott ki a Magyar Posta, ami azért is hatalmas öröm a zenész házaspár számára, mert számtalan kedves emlékük kapcsolódik a bélyeggyűjtéshez. Emellett hosszú pályafutásuk során az énekeseknek temérdek szerelmes levelet, rajongói üzenetet hozott a postás.

– A pályám elején sok szerelmes levelet kaptam, de az az érdekes, hogy miután megismerkedtem Klárikával, egyre kevesebb üzenet érkezett. Bizonyára belátták a hölgyek, hogy Klárika mellett nem igazán tud senki labdába rúgni. Azt gondolom, mi nagyon jó korban találkoztunk, hiszen én már túl voltam egy házasságon, és pontosan tudtam, mik azok a hibák, amiket nem szabad újra elkövetni – mondta az énekes a Magyar Posta ünnepségén.

Korda György és Balázs Klári kapcsolata kiállta az idő próbáját, hiszen már több mint 45 éve alkotnak egy párt, noha kezdetben nem mindenki örült a szerelmüknek, aminek egyesek hangot is adtak.

– Rajongtak a nők Gyuriért, és eleinte nagyon utáltak azért, hogy a felesége vagyok. Sokan megkérdőjelezték a kapcsolatunkat, és kaptam olyan vádakat, hogy pusztán érdekből vagyok vele. Aztán persze, idővel elfogadtak.

Természetesen magam is kaptam szerelmes leveleket, de én ezt mindig a helyén tudtam kezelni, mert az ember különválasztja a szakmát a magánélettől – fogalmazott Klárika, hozzátéve: egy-egy rajongói levelet a mai napig megőriztek, ám ezek elsősorban nem szerelmes üzenetek.

Mindemellett a két sztár a bélyeggyűjtéssel kapcsolatban is kedves emlékeket őriz.

– Nagyon szeretem a bélyegeket, mert gyönyörűnek találom őket, sokszor még a levelekről is külön levágom őket, ha egyik-másik nagyon megtetszik. Mára egész nagy gyűjteményem van belőlük, és gondosan őrizgetem őket – mesélte Balázs Klári, akitől Gyuri bácsi vette át a szót.

– Nekem az édesapám volt nagy bélyeggyűjtő, az ő kollekcióját örököltem meg, amit a mai napig féltve őrzök. Az is elképzelhető, hogy komoly értékkel bír, de elsősorban az eszmei értéke teszi igazán becsessé számomra. Remélem, a mi bélyegünk is sok olyan emberhez eljut majd, akik számára komoly eszmei értéket képvisel majd – magyarázta Gyuri Bácsi.

 

Korda György születésének 85. évfordulója alkalmából a zenészházaspár születésnapi koncertet ad 2024. május 11-én a Papp László Sportarénában, amire már javában készülnek.

– Természetesen rengeteg teendő van a koncert előtt, és hatalmas készülődésben vagyunk. Negyventagú szimfonikus zenekarunk lesz, és óriási izgalommal várjuk a színpadra lépést. Testileg is felkészítjük magunkat az eseményre, megnöveltük a C- és a D-vitamin bevitelét, egyedül az alvás az, amire jelenleg nem sok időnk jut, de ez most egy ilyen időszak – fogalmazott Balázs Klári.