Stahl Judit nem hisz a szerelmi házasságban
2020-03-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Stahl Judit éveken keresztül vezette a Tények és a Jó estét, Magyarország! című műsorokat, később főzőműsorával aratott sikert, majd szakácskönyveket kezdett írni, ma pedig könyvkiadója van.

A műsorvezetőnek úgy tűnik, teljes az élete. Azon kevés emberek közé tartozik, aki mindig imádta a munkáját, a Best Magazinnak el is mondta: végigszórakozta az életét. Férjével, Csabával gimnazista koruk óta együtt vannak és a mai napig remek a kapcsolatuk. Lányuk, Hanna már 15 éves, okos, intelligens, ráadásul a Madách Színházban táncol.

Eddig nem sokat hallhattunk Judit családi hátteréről, sem magánéletéről most azonban elmesélte, hogyan nevelték, és megosztott történeteket mindennapjaiból is. Családja nem volt szigorú, szülei mindent megvettek, ha azt mondta szüksége van rá, ezzel szemben a műsorvezető azt is elmondta: puritánul, de érdeklődőnek nevelték. Hangsúlyozta, hogy igazából alig van valami, amire igazán szüksége van az embernek: "Két nadrág, ha az egyik mosásban van, legyen másik".

Judit egyébként ma sem gondolja túl az öltözködést, van 10 egyforma fekete pólója és 10 egyforma nadrágja, ezekkel jó ideig el is van.

"El sem tudom képzelni, hogy mondjuk, reggel ott álljak hosszasan a szekrényem előtt, és arra pocsékoljam az időt, hogy azon gondolkozom, vajon mit vegyek fel"- mondta a műsorvezetőnő.

Nem szeret öltözködni, de sminket néha azért hord magán. Magát kissé kövérkésnek látja és úgy gondolja, az orra is nagy, de nem csak ő maga, hanem "csipkelődő" kamasz lánya is kritikus szemmel nézi Juditot.

"Mami, viszonylag csúnya vagy, bár néha tudsz jól kinézni"- hangzott Hanna szájából a vélemény. Lánya határozottan örökölte Judit őszinte személyiségét, ugyanis többször kritizálta már őt, de a műsorvezető örül, hogy lánya ilyen kamasz, és hogy ezeket ki meri mondani.

 

Hannán kívül másik fontos ember az életében férje, Bohus Csaba. A házaspár még középiskolában talált egymásra, és rögtön tudták, hogy együtt fognak megöregedni.

"Nem hiszek a szerelmi házasságban"- nyilatkozta Judit, arra célozva, hogy a szerelem hamar elmúlik, az ő kapcsolatuknak alapja a barátság. "Ha az ember vigyáz erre, akkor meg lehet együtt öregedni"- osztotta meg álláspontját.

Bár Hanna édesapja biológiailag nem Csaba, Judit szerint ettől függetlenül ő a világ legjobb édesapja, és elmondta, szerinte teljesen mindegy, ki az apa, az a fontos, ki mellett nő fel.

Forrás: Blikk