Tóth Gabi nagy családra vágyik
2020-03-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Az anyaság minden pillanatát élvezi Tóth Gabi (32). Az énekesnőnek korábban orvosai igen kevés esélyt adtak arra, hogy korábbi betegsége miatt gyermeke születhessen. Ám pár nappal azután, hogy szerelme, Krausz Gábor eljegyezte őt, kiderült, hogy várandós.

Kislánya születése óta a sztárpár élete igencsak megváltozott, de mindketten élvezik ezt, sőt szeretnék, ha bővülne a család.

– A szülés a legfantasztikusabb dolog, amit átéltem. Most kezdtem el abba az állapotba jutni, hogy azon gondolkodom, nagyon örülnek, ha még egyszer átélhetném az anyaság csodáját. Mindig is a nagy család híve voltam, magam is ilyenben nőttem fel. Persze Hanni annyi újat mutat nekünk minden nap, fejlődik, egyre okosabb, szebb, és most ennek szeretnénk kiélvezni minden pillanatát – mondta Gabi a Családvarázs című internetes műsorban.

– Amióta Hannaróza megérkezett, teljesen más lett az értékrendünk, egy kicsit le is lassultunk mindketten. Sokan kérdezik viccesen, mégis hogy tudok lelassulni, hiszen állandóan pörgök, de képes vagyok rá. A gyerek elég sok mindenben megváltoztatott, többek közt engem is – tette hozzá az énekesnő, aki december óta otthon van gyermekével, s bár Hanni nagyon jó kislány, Gabinak akad segítsége a pici körül, és a házimunkában sem marad magára.

 

– Édesanyám teljesen visszafiatalodott, amióta megszületett az unokája. Előtte sem volt öreges, de most tele van energiával. Anyu nagyon sokat segít nekem, ahogyan a testvérem, Vera is, aki imádja Hannit, és a lányom is őt. A nővéremék is vágynak egy saját Hannira, de amíg nem érkezik meg az életükbe, addig kibabázza magát nálunk. Mondtam neki, hogy majd ha neki is születik gyereke, akkor én megyek segíteni – folytatta Gabi, aki az egész családjára számíthat, bármire is legyen szüksége.

– A legfőbb támaszom édesanyám, de a párom, Gábor, mint teljes értékű szülő is mindenből kiveszi a részét. Nagyon büszke vagyok rá, hogy így helytáll. Az egész család, még a nagyszüleim is segítenek, ők az én hátországom – mondta lapunknak Gabi.Gabinak két hete indult saját blogja a csalad.hu oldalon, ahol a várandósságról, anyaságról, a boldogságról s a nehézségeiről is őszintén mesél rajongóinak. Kéthetente jelentkezik írásaival, amelyekben minden tabutémát érint, ugyanis hiszi, hogy sok kismamának és anyukának tud segíteni saját tapasztalataival.

Forrás: Blikk