Shakira Piquét okolja, amiért őt és a gyermekeiket zaklatja a média
2022-07-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Shakira azt állítja, Gerard Piqué az oka annak, hogy a média rendszeresen üldözi őt és gyermekeiket, emiatt úgy érzi, már nincs magánéletük.Az egykori szerelmespár ügyvédet fogadott, ugyanis mind a ketten szeretnének harcolni gyermekük felügyeleti jogáért. Az énekesnő szeretné őket Floridában felnevelni, míg a Barcelona védője szerint a katalán fővárosban kellene maradniuk, hogy ott tanulhassanak tovább, ne legyenek kiszakítva a megszokott élethelyzetükből.

Shakira szerint hatalmas az a médianyomás, amelyet a gyerekek és ő maga is tapasztalt, mióta nyilvánosságra került a szakításuk, és kiderült, hogy a futballistának teljesen más elképzelései vannak a jövőt illetően. Piquét tartja felelősnek a kapcsolatuk megromlásáért, valamint azért, hogy fiaik életminősége már nem a régi a felfokozott médiaérdeklődés miatt.

A kolumbiai énekesnő úgy véli, Miamiban ő és a gyermekei nyugodtabb életet élhetnek majd, ekkora médianyomás nélkül – olvasható a Marca oldalán.

– Ez a tökéletes város arra, hogy észrevétlen maradjon, és távol tartsa magától a sajtót. Gyermekei nyugodtabb életet élhetnének Floridában, mint Barcelonában. Emellett a barátai is ott vannak. Azt akarja, hogy a válás ne viselje meg a gyerekeit még jobban – nyilatkozta egy közeli ismerős.

Forrás: Blikk